Volvo ES90: Redefiniranje luksuzne kategorije

poruka: 7
|
čitano: 2.914
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Volvo ES90: Redefiniranje luksuzne kategorije".
17 godina

"Prtljažni prostor također je raskošan"? Pet metarni auto ima 420l prtaljznik i to je raskosno? To trolate ili kaj?

5 0 hvala 0
16 godina

Mislim da su mnogi proizvođači otišli od jednog velikog ekrana na sredini. Meni osobno ovakva unutrašnjost izgleda kao IKEA. Siromašno za te novce. 

Sviđa mi se povišeni sedan/hatchback jer sam visok pa ne moram glumiti orangutana, ali da vidiš više u svijetu kad je oko tebe šuma Dustera, Koleosa, i drugih... teško. 

Ja sam fan Polestara i Volva, ali nadao sam se da će izgledati (unutrašnjost) bolje.

In vino veritas
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine

U međuvremenu Geely (vlasnik Volva) u prodaji ima Galaxy Starship 7 SUV za 13k €  ,a tu je i Toyota bz3x električni SUV za 14k € 

Game over za europske proizvođače

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2025 13:56 (Svakakav).

0 0 hvala 0
8 godina

Nego dže je mohagonij? Nemere luksuz bez plemenita drva. Samo trpaju tablete sve veće

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Volvo ES90: Redefiniranje luksuzne kategorije
Gebirgs kaže...

Nego dže je mohagonij? Nemere luksuz bez plemenita drva. Samo trpaju tablete sve veće

Kinezi koji zive s roditeljima a ima ih dosta, auto vide kao dnevnu sobu bez roditelja. Jos ako nemas punionicu u zgradi onda ides nekam pa gledas stream na "velikom" ekranu dok se auto puni.

Nekad smo imali normalne telefone sad svi zivi nose sedam colne teblete pod telefon.

Neki novi klinci.

4 godine

Bez kompromisa a ima izgled klasicne limuzine koje su s razlogom izgurane s trzista! Klasicni hatchback tipa Golf je za ovo sveto pismo po pitanju preglednosti i iskoristivosti!

Intel i5 14600Kf@6.0Ghz Asrock Z790 Pro Rs Asus Rtx 4070 Ti Super 16gb @3ghz Thermalright Frozen Prism 360mm GskiLL 4x16GB DDR5 6400 cl30 Trident Z5 Samsung 28" LU28R55 4K
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Re: Volvo ES90: Redefiniranje luksuzne kategorije
Zašto samo 14.5" ekran? Pa više mi ima laptop. Nema smisla ništa ispod 55"

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice