"Prtljažni prostor također je raskošan"? Pet metarni auto ima 420l prtaljznik i to je raskosno? To trolate ili kaj?
Volvo ES90: Redefiniranje luksuzne kategorije
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.914
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da su mnogi proizvođači otišli od jednog velikog ekrana na sredini. Meni osobno ovakva unutrašnjost izgleda kao IKEA. Siromašno za te novce.
Sviđa mi se povišeni sedan/hatchback jer sam visok pa ne moram glumiti orangutana, ali da vidiš više u svijetu kad je oko tebe šuma Dustera, Koleosa, i drugih... teško.
Ja sam fan Polestara i Volva, ali nadao sam se da će izgledati (unutrašnjost) bolje.
U međuvremenu Geely (vlasnik Volva) u prodaji ima Galaxy Starship 7 SUV za 13k € ,a tu je i Toyota bz3x električni SUV za 14k €
Game over za europske proizvođače
Nego dže je mohagonij? Nemere luksuz bez plemenita drva. Samo trpaju tablete sve veće
Nego dže je mohagonij? Nemere luksuz bez plemenita drva. Samo trpaju tablete sve veće
Kinezi koji zive s roditeljima a ima ih dosta, auto vide kao dnevnu sobu bez roditelja. Jos ako nemas punionicu u zgradi onda ides nekam pa gledas stream na "velikom" ekranu dok se auto puni.
Nekad smo imali normalne telefone sad svi zivi nose sedam colne teblete pod telefon.
Neki novi klinci.
Bez kompromisa a ima izgled klasicne limuzine koje su s razlogom izgurane s trzista! Klasicni hatchback tipa Golf je za ovo sveto pismo po pitanju preglednosti i iskoristivosti!