Gigabyte GeForce RTX 5090 Gaming OC 32G - Najmoćni

poruka: 11
|
čitano: 6.976
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gigabyte GeForce RTX 5090 Gaming OC 32G - Najmoćni".
15 godina

Ti isusa boga :)

0 2 hvala 0
4 godine

Do kud smo dogurali da ni na informatickom časopisu/portalu nemozes procitati o najnovijoj grafickoj kartici a da ne platiš
Strasno!

Perfomanse se placaju, nazalost duplo od uobicajene prakse u zadnjih 20+ godina
Samo za usporedbu 5090 je doslovno 2x brza od ionako poprilicno mocne 4070 Ti Super verzije Realno to ne treba niti jednom obicnom prosijecnom gameru pogotovo ne na 1080p/1440p rezoluciji

Intel i5 14600Kf@6.0Ghz Asrock Z790 Pro Rs Asus Rtx 4070 Ti Super 16gb @3ghz Thermalright Frozen Prism 360mm GskiLL 4x16GB DDR5 6400 cl30 Trident Z5 Samsung 28" LU28R55 4K
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2025 10:59 (Boris grozni).
Moj PC  
14 0 hvala 3
4 godine

Sine !

Pa nema toga što ti ne znaš o toj kartici.

Kaj se buniš, kupit će ti tajo jednu, pa ju clockaj i spali joj konektore, tko ju šiša 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2025 12:08 (Zaporožac).
Moj PC  
7 0 hvala 1
11 godina
Re: Gigabyte GeForce RTX 5090 Gaming OC 32G - Najm
Boris grozni kaže...

Do kud smo dogurali da ni na informatickom časopisu/portalu nemozes procitati o najnovijoj grafickoj kartici a da ne platiš
Strasno!

Boro nemožeš pročitati jer piše gdje se mogu i kupiti...a to se plaća

17 godina
moderator
Boris grozni kaže...

Strasno!

Sutra izlazi novi Bug, pa eto možeš ga kupiti na nekom kiosku i pročitati ovaj tekst...

Puno je povoljnije pretplatiti se: https://www.bug.hr/webshop/, pa ti dođe doma, ali i imaš pristup svim premium objavama, tako i ovim tekstovima koje objavimo i prije izlaska tiskanog izdanja.

Na koncu imaš i samo digitalnu pretplatu: https://www.bug.hr/membership/overview/, koja je na razini jedne kave mjesečno.

Kao pretplatnik imaš svojevrsni status moderatora svojih tema na forumu (na razini da ih možeš zaključavati, ne i dijeliti kartone )

...
17 godina

Kad ce graficka s trofaznim prikljuckom?

5 0 hvala 0
16 godina
ivoleko kaže...

Kad ce graficka s trofaznim prikljuckom?

Kako je krenulo, vrlo skoro.

Jos malo pa ce gejmeri placati industrijsku struju, ko' da su tokarska radionica.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
3 godine

4k eura u instaru, smh

Sve mi se čini da će mi 3080 bit u kompu barem do 2030 XD

Da izađe članak u bugu o intelovim celestial grafuljama, isplatilo bi se uzet premium, pljuc. 

UtinamSemper
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2025 20:19 (Svakakav).

0 0 hvala 0
12 godina
Miro kaže...

Kao pretplatnik imaš svojevrsni status moderatora svojih tema na forumu (na razini da ih možeš zaključavati, ne i dijeliti kartone)

...a taman sam se nabrijao na kartoniranje 

4 godine

I ja. Kad odem u mirovinu da imam šta raditi 

合氣道
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
picajzla0707 kaže...
Miro kaže...

Kao pretplatnik imaš svojevrsni status moderatora svojih tema na forumu (na razini da ih možeš zaključavati, ne i dijeliti kartone)

...a taman sam se nabrijao na kartoniranje 

Zaporožac kaže...

I ja. Kad odem u mirovinu da imam šta raditi 

Za to bi mogli uvesti posebnu cijenu pretplate, s nadom da neće narod to zloupotrijebiti (pa se zaj**bati kao Altman kad je stavio 200 eura za ChatGPT Pro i dao pristup svemu, s procjenom da malo tko može to iskoristiti u punoj mjeri ).

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2025 23:15 (Miro).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice