Ti isusa boga :)
Gigabyte GeForce RTX 5090 Gaming OC 32G - Najmoćni
- poruka: 11
- |
- čitano: 6.976
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Do kud smo dogurali da ni na informatickom časopisu/portalu nemozes procitati o najnovijoj grafickoj kartici a da ne platiš
Strasno!
Perfomanse se placaju, nazalost duplo od uobicajene prakse u zadnjih 20+ godina
Samo za usporedbu 5090 je doslovno 2x brza od ionako poprilicno mocne 4070 Ti Super verzije Realno to ne treba niti jednom obicnom prosijecnom gameru pogotovo ne na 1080p/1440p rezoluciji
Sine !
Pa nema toga što ti ne znaš o toj kartici.
Kaj se buniš, kupit će ti tajo jednu, pa ju clockaj i spali joj konektore, tko ju šiša
Do kud smo dogurali da ni na informatickom časopisu/portalu nemozes procitati o najnovijoj grafickoj kartici a da ne platiš
Strasno!
Boro nemožeš pročitati jer piše gdje se mogu i kupiti...a to se plaća
Strasno!
Sutra izlazi novi Bug, pa eto možeš ga kupiti na nekom kiosku i pročitati ovaj tekst...
Puno je povoljnije pretplatiti se: https://www.bug.hr/webshop/, pa ti dođe doma, ali i imaš pristup svim premium objavama, tako i ovim tekstovima koje objavimo i prije izlaska tiskanog izdanja.
Na koncu imaš i samo digitalnu pretplatu: https://www.bug.hr/membership/overview/, koja je na razini jedne kave mjesečno.
Kao pretplatnik imaš svojevrsni status moderatora svojih tema na forumu (na razini da ih možeš zaključavati, ne i dijeliti kartone )
Kad ce graficka s trofaznim prikljuckom?
Kad ce graficka s trofaznim prikljuckom?
Kako je krenulo, vrlo skoro.
Jos malo pa ce gejmeri placati industrijsku struju, ko' da su tokarska radionica.
4k eura u instaru, smh
Sve mi se čini da će mi 3080 bit u kompu barem do 2030 XD
Da izađe članak u bugu o intelovim celestial grafuljama, isplatilo bi se uzet premium, pljuc.

Kao pretplatnik imaš svojevrsni status moderatora svojih tema na forumu (na razini da ih možeš zaključavati, ne i dijeliti kartone)
...a taman sam se nabrijao na kartoniranje
I ja. Kad odem u mirovinu da imam šta raditi
Kao pretplatnik imaš svojevrsni status moderatora svojih tema na forumu (na razini da ih možeš zaključavati, ne i dijeliti kartone)
...a taman sam se nabrijao na kartoniranje
I ja. Kad odem u mirovinu da imam šta raditi
Za to bi mogli uvesti posebnu cijenu pretplate, s nadom da neće narod to zloupotrijebiti (pa se zaj**bati kao Altman kad je stavio 200 eura za ChatGPT Pro i dao pristup svemu, s procjenom da malo tko može to iskoristiti u punoj mjeri ).