Volkswagen za Tiguana, Tayrona i Passata pripremio

poruka: 4
|
čitano: 2.449
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Volkswagen za Tiguana, Tayrona i Passata pripremio".
12 godina

Bolesno preskupo za čitatelje BUGa.

0 0 hvala 0
16 godina

Ah da cijene su otišle u nebo.

Eto prije par mjeseci sam se isto pocastio skroz novim i između nove verzije i one "starije" odlucio sam se za stariji ali Allspace model, isto me kostao 50+ no međutim ja sam otišao na dizla  A realno moglo se i bez toga.

Iskreno nije VW sto je nakad bio ali pitam se dal je i jedna marka ono sto je nekad bilo ? Sa svih strana slušam o Toyoti a kolega kupio Hybrid i non stop problemi :/...

Bnet: mNik987#2148
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2025 10:03 (toxic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
Re: Volkswagen za Tiguana, Tayrona i Passata pripr
toxic kaže...

Ah da cijene su otišle u nebo.

Eto prije par mjeseci sam se isto pocastio skroz novim i između nove verzije i one "starije" odlucio sam se za stariji ali Allspace model, isto me kostao 50+ no međutim ja sam otišao na dizla  A realno moglo se i bez toga.

Iskreno nije VW sto je nakad bio ali pitam se dal je i jedna marka ono sto je nekad bilo ? Sa svih strana slušam o Toyoti a kolega kupio Hybrid i non stop problemi :/...

Koja Toyota ima 5s do 100? Ili opcenito ovakve specke i gabarite pa takva i cijena Nigdje usporedbe s icim.
Toyota prodaje preskupe mlince i žive na nekoj staroj slavi!
Vozio sam nedavno Corolu Sedan Hybrid znaci katastrofa od auta niti ide niti unutra ima mjesta za bilo kakvog normalnog covjeka malo vecih gabarita, iza jedva dvoje uspiju sjesti
Svaki benzinac ce trajati barem 300tk+ iako sam skeptik gdej su u autima dva pogonska sklopa znaci veca mogucnost za neki kvar, mozda ne toliko na novim autima no kasnije svakako budu problematicni!

Intel i5 14600Kf@6.1Ghz Asrock Z790 Pro Rs Asus Rtx 4070 Ti Super 16gb @3ghz Thermalright Frozen Prism 360mm GskiLL 2x16GB DDR5 6400 cl30 Trident Z5 Samsung 28" LU28R55 4K
12 godina
Re: Volkswagen za Tiguana, Tayrona i Passata pripr
s40vehl kaže...

Bolesno preskupo za čitatelje BUGa.

mda, zato toliko novih automobila tipa audija, bmw-a, mercedesa ili porschea ima po hrvatskim cestama, jer je vw 'bolesno' preskup

baci oko na izvještaj, a i bez tog izvještaja samo pogledaj na vozni park oko sebe kad se voziš po gradu 

Jako porasla prodaja novih auta u Hrvatskoj. Evo ljestvice najprodavanijih - Index.hr

Od premium marki, Audi je tijekom 2024. prodao 2.523 novih automobila, BMW 1.983, a Mercedes njih 1.237. Nadalje, lani je prodana i 601 Tesla te 425 Porschea.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice