Tesla obnovljeni Model Y za sada u Hrvatskoj nudi

poruka: 13
|
čitano: 2.567
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tesla obnovljeni Model Y za sada u Hrvatskoj nudi ".
16 godina

Plamene zore bude me iz snaFabrička jutra, dim iz dimnjakaPesma se ori, mladi radniciČelicna jutra, hitam fabrici.

0 2 hvala 0
4 godine

Što tu opravdava cinjenicu da za tu lovu skoro kupiš 3 komad novog Golfa nek mi netko objasni gdje su tu te eko norme i brojke Samo na potrosnji guma je sve palo u vodu! O ostalome nebi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Tesla obnovljeni Model Y za sada u Hrvatskoj n
Boris grozni kaže...

Što tu opravdava cinjenicu da za tu lovu skoro kupiš 3 komad novog Golfa nek mi netko objasni gdje su tu te eko norme i brojke Samo na potrosnji guma je sve palo u vodu! O ostalome nebi..

Pa Tesla nije raspali Golf, ne znam cemu te stupidne usporedbe. Osim toga, za 60k sigurno ne mozes skoro 3 nova Golfa narucit, prije 2. 

14 godina
=XFX=PlayHard kaže...
Boris grozni kaže...

Pa Tesla nije raspali Golf, ne znam cemu te stupidne usporedbe. Osim toga, za 60k sigurno ne mozes skoro 3 nova Golfa narucit, prije 2. 

Za 60k € kupit nekakav polu-proizvod koji nema nikakvu servisnu mrezu, najveca ustedevina je ako ti sam ulozis u solare, a povrh svega resell value je nepostojeci.

+ treba reci da je ovaj auto 62k € na cesti sa 10-20% vecom cijenom od prethodnika sa 0 napretka u pogonu ili dometu (wow 20km vise dometa)

Di2 & EPS FTW!
14 godina
ivanoile kaže...
=XFX=PlayHard kaže...
Boris grozni kaže...

Za 60k € kupit nekakav polu-proizvod koji nema nikakvu servisnu mrezu, najveca ustedevina je ako ti sam ulozis u solare, a povrh svega resell value je nepostojeci.

+ treba reci da je ovaj auto 62k € na cesti sa 10-20% vecom cijenom od prethodnika sa 0 napretka u pogonu ili dometu (wow 20km vise dometa)

Ali nije mi jasno zasto lupas ako ne znas. Ljudi doslovno nebuloze pisu, a nikad se u zivotu nisu raspitali o tom brendu i stvarima poput spomenute servisne mreze i sl. 

Tesla u Zagrebu ima ogroman servisni centar, ako ne zelis kod njih popravljat vozilo, imas i vjerojatno najbolji servis za elektricna vozila u Europi, to je nas EVClinic koji je sad otvorio poslovnicu i u Njemackoj. Ljudi iz svih krajeva Europe dolaze u EVClinic servisirat elektricna vozila ako nesto ode. Znaci ima se gdje popravit, to nije nikakav problem. 

Ovaj auto je u svakom segemntu naprednije vozilo u odnosu na prethodnika (jelte, logicno je da nasljednik sigurno nije losiji kao sto valjda ni jedan proizvod koji se danas proizvodi nece dobiti losijeg nasljednika). 

Sva sreca pa Golf ima odlican resale value... mozda samo medju primitivnim balkanjerosima, u ostatku civiliziranog svijeta na VW se gleda s podsmijehom.  

14 godina

Evo malo o EVClinicu, napravljena je odlicna reportaza o njima, a i vrijedi pogledat malo cisto edukacije radi.

2 0 hvala 2
4 godine

Radil sam nesto u Tesli i servis za ta sranja se ceka u redovima, o djelovima da ne pricam. Vecina polovnjaka koja kod nas dode odlaze za Srbiju, Bugarsu, Rumunjsku i tamo neke žblj zemlje koje nemaju nikakve servise za njih pa se nazalost kod nas popravljaju a tako ce biti do danjega pa se ni po tom pitanju nebude nista popravilo!

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Zna li se kad će BYD objaviti cijene za HR. Barem nešto okvirno.

1 0 hvala 0
14 godina
Boris grozni kaže...

Radil sam nesto u Tesli i servis za ta sranja se ceka u redovima, o djelovima da ne pricam. Vecina polovnjaka koja kod nas dode odlaze za Srbiju, Bugarsu, Rumunjsku i tamo neke žblj zemlje koje nemaju nikakve servise za njih pa se nazalost kod nas popravljaju a tako ce biti do danjega pa se ni po tom pitanju nebude nista popravilo!

A sto si ti to radio u Tesli da si pun tih informacija? Nije lijepo lagat... 

11 godina

Kakvo ogavno bezlično "auto" ako se uopće to može zvati. 

404 Greške a nema ih nigdje
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
=XFX=PlayHard kaže...
Boris grozni kaže...

A sto si ti to radio u Tesli da si pun tih informacija? Nije lijepo lagat... 

To meni djeluje kao modernija inačica radio sam u tvornici hrenovki i nikad u životu više ne bih jeo hrnovke i paštetu što mi je uvijek bila misterija zašto? 

11 godina

hebem ti auto koji ima samo dva gumba i to ona za žmigavce, umjestno normalne ručkice

EDIT

sad tek vidim da su vratili ručkicu, ajde neka se i oni opamete

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2025 11:29 (picajzla0707).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
picajzla0707 kaže...

hebem ti auto koji ima samo dva gumba i to ona za žmigavce, umjestno normalne ručkice

Kolega u krivu ste.

Model S Plaid - pola volana, bez ručkice, dugmad za žmigavce

Model 3 - cijeli volan, bez ručkice, dugmad za žmigavce

Model Y - cijeli volan, ručkica za žmigavce.

Elon, je u svojoj nadzemljaskoj inteligneciji u samo 4 godine rješio problem žmigvaca, a ti ga ovako kriminalno bezobrazno olajavaš.

Uopće se ne bojiš i nemaš respekta prema kolegi Xfxu, koji bi za facelift dao i 20 000€. Mislim stvarno.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice