Kineski proizvođači električnih automobila tuže EU

poruka: 7
|
čitano: 2.608
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kineski proizvođači električnih automobila tuže EU".
8 godina

Nevezano uz ovu objavu. 

Nedavno je otkriveno da Kineski automobili koji su popularni u Rusiji Uni S, Uni-K itd imaju loša sjedala i kod nesreća  dolazi do pucanja sjedala koje izazivaju lom kićne čak i ako je manja nesreća. Na linku možete vidjeti video. 

https://x.com/nexta_tv/status/1882394096360177687

4 0 hvala 1
15 godina
A čuj, moraju negdje uštedjeti :).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kineski proizvođači električnih automobila tuž
T700 kaže...

Nevezano uz ovu objavu. 

Nedavno je otkriveno da Kineski automobili koji su popularni u Rusiji Uni S, Uni-K itd imaju loša sjedala i kod nesreća  dolazi do pucanja sjedala koje izazivaju lom kićne čak i ako je manja nesreća. Na linku možete vidjeti video. 

Sjedala pucaju i na puno skupljem Xiaomiu, tako da to nije ništa čudno. 
Zanimljivost: s tvornicom Changan koji proizvodi te Uni-S i Uni-K iz linka sam bio u razgovorima tamo negdje oko 2005. Imali su male kombije za koje sam ovdje vidio tržište, ali komunikacija s njima oko standarda i propisa je bila pomalo teška, nisam stekao dojam da ih to zanima iako su tvrdili drugačije.

13 godina

E jebiga u nekim stvarima smo si sami krivi, pa pogledajte sve šta kupujemo,dobro ne baš sve ali većina toga se proizvodi u tim ne razvijenim Azijskim zemljama kao Taiwan,Kina matične ploče, Grafičke kartice itd...Zato sto je tamo kosooki koji ce radit 16sati za 5$ i njima ce se isplatit prodati takav proizvod nama u EU i diljem svijeta.Ljudi ce prije naručiti open-bench frame sa TEMU za 20e nego kupit sa naseg tržišta za 60e ili nedaj Bože za 250e od NZXT.

Druga stvar moje mišljenje je da smo se bezobrazno pozicionirali prema susjendim državama kao Rusija,Kina...To se nije trebalo ici oružanim sukobom rješavati guranjem Ukrajine u rat, za to je kriva EU politika i NATO.

Sada glavni čelnik NATO saveza opet kmeči da se premalo ulaze u obranu, da treba minimalno 2% bdpa po članici saveza.

E a sada nam ga mece i Trump sa prijeda sa svojim taxama.

Neki dan sam oprao na twitteru neku američku budalu koja zivi u "call of dutyu".Zivjela EU!

Moj PC  
1 7 hvala 0
13 godina
MGloc kaže...

E jebiga u nekim stvarima smo si sami krivi, pa pogledajte sve šta kupujemo,dobro ne baš sve ali većina toga se proizvodi u tim ne razvijenim Azijskim zemljama kao Taiwan,Kina matične ploče, Grafičke kartice itd...Zato sto je tamo kosooki koji ce radit 16sati za 5$ i njima ce se isplatit prodati takav proizvod nama u EU i diljem svijeta.L

Kolega, živite u velikoj zabludi... još prije 10 godina kineski inženjer nije radio ispod 2.500-3.000 dolara bruto...

8 godina
jozef kaže...
T700 kaže...

Nevezano uz ovu objavu. 

Sjedala pucaju i na puno skupljem Xiaomiu, tako da to nije ništa čudno. 
Zanimljivost: s tvornicom Changan koji proizvodi te Uni-S i Uni-K iz linka sam bio u razgovorima tamo negdje oko 2005. Imali su male kombije za koje sam ovdje vidio tržište, ali komunikacija s njima oko standarda i propisa je bila pomalo teška, nisam stekao dojam da ih to zanima iako su tvrdili drugačije.

ja nisam iskusan

zsr ne sluze upravo tome oni testovi gdje uništavaju automobile i gledaju koliko će to utjecat na lutku.

Ako se to prodaje na tržistu EU, najebali smo. EU bi trebala zato blokirati prodaju kineskih sutomobila dok se ne dokaže da takvih sjedals nema na tržistu eu.

16 godina

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice