Samsung potvrdio postojanje ultra tankog Galaxy S2

poruka: 7
|
čitano: 1.299
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung potvrdio postojanje ultra tankog Galaxy S2".
6 godina

odlično...lopata postaje tanja

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

1300 evrića dati za nešto na što pričam, pišem poruke i surfam. Uzimam odmah 2 komada! Džabne 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung potvrdio postojanje ultra tankog Galax
Pero Dinamit kaže...

1300 evrića dati za nešto na što pričam, pišem poruke i surfam. Uzimam odmah 2 komada! Džabne 

Ha da, osobno nikad neću razumjet davanje 1000eura plus za mobitel, znam za šta ga koristim i da mi moj Pixel 6a to sve može bez problema odradit, prije mi je bilo neću za mobitel dat više od 3000 kn, sad je 500 eura granica. Al jel, svatko ima svoje pare i nek radi s njima šta hoće.

6 godina
Hazar kaže...
Pero Dinamit kaže...

Ha da, osobno nikad neću razumjet davanje 1000eura plus za mobitel, znam za šta ga koristim i da mi moj Pixel 6a to sve može bez problema odradit, prije mi je bilo neću za mobitel dat više od 3000 kn, sad je 500 eura granica. Al jel, svatko ima svoje pare i nek radi s njima šta hoće.

nije baš tako...mobitel je đepno računalo+telefon+fotoaparat+video kamera+navigacija

mada ovj slim model je ono baš za mudrijaše ono 8mm debljina mu smeta a eto tih 6mm ne...a to ča je ka lopata pa moraš imati putni kofer sa sobom nema veze...znači 2mm manje...manje kamere...manja baterija...neopravdano visoka cijena...ako več želiš udobnos u ruci zar nije bojia onda obični s25...manji...uži...ista baterija...bolje kamere...manja cijena

ma korejci su pogubljeni...rugali se kinezima da kopiraju a oni samo čekaju ča če apple izbaciti da mogu i oni

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
16 godina
Svaka roba ima svog kupca, pazi da ovaj tanki ne postane hit
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Hazar kaže...
Pero Dinamit kaže...

eh kad ti ne znaš ushit  kad s Golfom 2com uz škripu guma se zaustaviš pred seoskim bircem, uđeš unutra naručiš jednu "zidarušu" i kad loše našminkana konobarica s otečenim nogama ju donese, a ti onako, iz zgloba trgneš van iz džepa novo komunikacijsko čudo koje nitko u tvom selu nema...

e to je život...

a ne ko ja seljo beljo, muka mi je kad vidim da cijena Redmi serije počinje s 4....

Ju je je? Je ju je!
13 godina

na ovom modelu su komotno mogli vratiti zakrivljene zaslone. i mislim da bi im to bio veci pogodak i takav bi se model isticao u moru drugih telefona sto kopiraju iphone 14 pro sa ravnim ekranom i ravnim krajevima.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice