Kako ručno ažurirati Windowse 11

poruka: 9
|
čitano: 1.868
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako ručno ažurirati Windowse 11".
13 godina

bože dragi :(

3 0 hvala 0
3 godine

?!

合氣道
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 mjeseca

Definitivno smješno nama forumašima ali mislim da će dobro doći nesposobnoj GenZ.

3 0 hvala 0
15 godina

Izgleda da, nastaviti biti clan ovog foruma polako gubi svoj smisao. 

Kada ti noge postanu slabe, vrijeme počinje da prolazi brže.

0 0 hvala 0
9 godina
Re: Kako ručno ažurirati Windowse 11
KTM kaže...

Definitivno smješno nama forumašima ali mislim da će dobro doći nesposobnoj GenZ.

Softwer kaže...

Izgleda da, nastaviti biti clan ovog foruma polako gubi svoj smisao. 

Pssst, nek ne znaju, računajte koliko će naša znanja i iskustva vrijediti za 10, 15 godina...

16 godina

Najlakse je to odraditi bacanjem kroz prozor. Uredjaja naravno, ne vas samih.

S druge strane vise bi ljudi zanimalo kako blokirati automatsko azuriranje na windowsima 11 jer ipak neki od nas vole drvene prozore, nije bas svakome PVC broj jedan.

Linux, Arch Linux.

0 0 hvala 0
10 godina
KTM kaže...

Ja sam gen Z i šokantno je kako prosječni zoomer nema pojma kako koristiti PC. Većini je mobitel jedini uređaj i to jedva znaju koristiti.

2 mjeseca
pqweasdyxc kaže...
KTM kaže...

Ja sam gen Z i šokantno je kako prosječni zoomer nema pojma kako koristiti PC. Većini je mobitel jedini uređaj i to jedva znaju koristiti.

Pa to je jasno, neznaju napisati gramatički točan običan mail, a korištenje kompa im je SF, da im daš birati svi bi radije tablet ili mobitel za posao, a sa tim "alatima" mozes bit samo influencer, što je Zoomerima br. 1 poželjno zanimanje.

I svaka čast šta si drugačiji od svojih vršnjaka.

9 godina
Ante kaže...

S druge strane vise bi ljudi zanimalo kako blokirati automatsko azuriranje na windowsima 11 jer ipak neki od nas vole drvene prozore, nije bas svakome PVC broj jedan.

Drveni prozori ako ih se ne održava i ne krpa isto tako propuste pa uđu svakakve nemani (promaja ubija!)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice