Kineski višecijevni top ispaljuje 450.000 hitaca u

poruka: 14
|
čitano: 5.437
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kineski višecijevni top ispaljuje 450.000 hitaca u".
15 godina

Mogao bi se novinar prvo dogovorit sam sa sobom o cemu prica sto se tice metaka/municije/projektila...

A i upotrijebit malo google jer M134 GAU-17 Gatling Gun ispaljuje 6000 metaka u minuti...tako da je brze od Phalanax-a...

VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

450 000 hitaca u minuti. To ne mogu preživjeti niti virusi gripe.

2 0 hvala 0
15 godina

4500 metaka za Phalanx je oko 1100kg, kako se opskrbljuje oružje koje ispucava 450000 u minuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
suspendiran
Re: Kineski višecijevni top ispaljuje 450.000 hita

Isto AK47 koji ima rate of fire 600/min

nikako...

11 godina

tzv. mnogopuc (Brixy)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Mael kaže...

Isto AK47 koji ima rate of fire 600/min

nikako...

Zato u TT podacima oruzja navodis i efektivnu brzinu paljbe koja je puno manja... pogotovo za oruzja kona imaju vise nacina uvoda municije... kalas ima okvir kapaciteta  od 30, 45 i dobos od 90 komada... 

Ako ne bi brojali "rucnu" verziju mini gun-a mislim da je MG42 jos uvijek "najbrze" lako pjesacko naoruzanje... zvali su ga Hitlerov cirkular i jako su ga se bojali jer je imao i specifican zvuk... kao sto ga i kalas ima kad ti ude u uho z as da je on i sa kilometra...

VenAtoR#2231
13 godina
Nazalost koliko se novaca trosi na oruzje, mozemo ocekivati novi svjetski rat.

0 0 hvala 0
13 godina
nike098 kaže...
Nazalost koliko se novaca trosi na oruzje, mozemo ocekivati novi svjetski rat.

zar novi svjetski rat nije vec u toku?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
11 godina
jocommb kaže...

Ako ne bi brojali "rucnu" verziju mini gun-a mislim da je MG42 jos uvijek "najbrze" lako pjesacko naoruzanje... zvali su ga Hitlerov cirkular i jako su ga se bojali jer je imao i specifican zvuk... kao sto ga i kalas ima kad ti ude u uho z as da je on i sa kilometra...

dužio sam ga par mjeseci, imao sam i par jugo kopija m53, ali i tog jednog original švabu

zanimljivo je da možeš podesiti brzinu paljbe, jednostavno par navoja manje zakreneš skrivač paljbe na vrhu, cijev putuje malo duže i samim time smanjuje se brzina paljbe

ofkors da nikad nisam mjerio koliko točno metaka izleti, ali razlika se itekako osjeti, od trrrrrrr kad je zategnut do kraja do tr tr tr tr kad je skrivač paljbe tek malo zategnut

13 godina
Nije jos u toku, nebrini se a nedaj boze da ga dozivimo. A ako dozivimo tada budi spreman da ubijas nozem,puskom drugo ljudsko bice koje nepoznajes, sve dok i ako tebe ubiju. Dakle mozda a nadam se da nece doci do klanja...
15 godina
Najjace sto u kompletu ide 6 cijevi... valjda su se brzo grijale... kao da je se mjenjala svakih 250 ispaljenih metaka...
Iz njega nisam pucao... na zalost... samo pkt, i novije....
VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2025 15:24 (jocommb).
11 godina
jocommb kaže...
Najjace sto u kompletu ide 6 cijevi... valjda su se brzo grijale... kao da je se mjenjala svakih 250 ispaljenih metaka...
Iz njega nisam pucao... na zalost... samo pkt, i novije....

ne znam, kod mojih je u komplet išlo dvije cijevi, jednu sam nosio ja, drugu pomoćnih s postoljem

možda vojska kad nabavlja dobije šest cijevi, pa stoje u skladištu, no mi smo dužili dvije rezerve po šarcu

16 godina

Kako se kalibrira ciljanje ovako nečeg?

Sve te cijevi ciljaju u jednu točku? 

In vino veritas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja bih rekao da je to vise da se napravi "vatreni zid"... recimo u pzo-u imas smjer odakle dolazi nesto i usmjeri i odvali pa sta god da prode postane sito.... znaci neki generali smjer... jer je glupo usmjerit u jednu tocku samo kad za to mos jednu granatu ili raketu iskoristit....
VenAtoR#2231
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice