Samsung Galaxy S25 uvodi Snapdragon čipove na svim
- poruka: 10
- |
- čitano: 2.263
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super, znači novi cpu, marginalno bolja kamera i to je više manje to... još uvijek 45W max punjenje... aaaaali bolji rezultati u antutu testovima, e to bome znači puno!!!!
Totalna bezidejnost svih proizvođača ali uredno svaku svakcatu godinu izbace fejslift prošlogodišnjeg modela i prodaju ga kao novo čudo tehnike. Po drugoj strani trebali bi im se zahvalit jer definitivno ne osjećam potrebu niti želju zamjenit mobitel bar 4 godine i sa tim sam uštedio dosta para bome.
Nekoc je zbilja bilo puno promjena iz godine u godinu, sad su ti kozmeticke izmjene, gotovo neprimjetne korisniku. Jedina stalna promjena je cijena, na vise.
A kaj bi više od mobilnog uređaja? Zamjenio je praktički svu ostalu potrošačku elektroniku, a i šire od toga. Kaj sad ajfon 17 pro ili s25 ultra mora imat da vas natjera da ih kupite, ako sad imate npr. 15 pro ili s23 ultru?
A kaj bi više od mobilnog uređaja? Zamjenio je praktički svu ostalu potrošačku elektroniku, a i šire od toga. Kaj sad ajfon 17 pro ili s25 ultra mora imat da vas natjera da ih kupite, ako sad imate npr. 15 pro ili s23 ultru?
Ha ja sam baš u sredini, prvi SGS24 Ultra i najnovije iP16Pro Max!
A barem pune četiri godine, oli 1461 dan minimalno nemam namjeru mijenjati ništa!
U S25 Ultra mi je minus zaobljen design "okvira", gdje mi je S24 Ultra puno ljepši!
Navodno linija iPhone 17 će imati ZNATNO drukčiji pristup setupu kamera, a la Guugl Pixel modeli, designerski zanimljivo ali na presudno, obzirom očekujem takav design i kod iPhone 21 linije koji vjerojatno budem slijedeći uzimao!
Još kada bi cikluse obnavljanja produljili na 24 mjeseca, i iPhone 19 linija bi bila za prihvaćanje, kao i S27 umjesto S30, ako budu takve signature!
kad se gledaju usporedbe od S23 i S24...S 23 koji ima snapdragon je bolji a godinu dana stariji...ono isti hardware za camere i snapdragon to bolje odradi...tako da u ovom trenutku ne raćunajući novu S seriju...ako želiš manji smartphone onda je S23...za veći S24 ultra
Super, znači novi cpu, marginalno bolja kamera i to je više manje to... još uvijek 45W max punjenje... aaaaali bolji rezultati u antutu testovima, e to bome znači puno!!!!
Totalna bezidejnost svih proizvođača ali uredno svaku svakcatu godinu izbace fejslift prošlogodišnjeg modela i prodaju ga kao novo čudo tehnike. Po drugoj strani trebali bi im se zahvalit jer definitivno ne osjećam potrebu niti želju zamjenit mobitel bar 4 godine i sa tim sam uštedio dosta para bome.
pa upravo zbog toga sto ti ne moras telefon 4 godine mjenjati jeste rezultat toga koliko su pametni telefoni napredovali.
a i na kraju krajeva, sta bi vise od telefona, zasto pored kritike ne bi predlozio neke nove ideje?
A što ti očekuješ novoga?
Ali mogu van reći da jedva čekam da crkne ili da nešto zastari , samo da imam nekog razloga kupiti novi. Tu jako doprinosi potrošačko društvo toj želji za novo ali treba se odupirati . Ju ken du it 💪😜
Mobiteli ali ne oni najjeftiniji su postali kao računala ili neki drugi usavršeni uređaji, jednostavno su postigli neku granicu funkcionalnosti tako da nema potrebe učestalom mijenjanju .
Što treba veseliti i jako je bitno za ovaj krhki planet , da se smanji proizvodnja i zagađenje.