Nisam gledal prvu a jos manje drugu sezonu. Serija je stvarno dobra ili kaj?
Druga sezona Squid Gamea najgledanija je serija na
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.298
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
druga sezona mi je nula naspram prve, možda jer više nema onog efekta iznenađenja...
Trendseterska serija, za 3 godine nitko je vise nebude spominjao za 20 još manje toliko je dobra
Ovisi o tebi. Pogledao sam prvu sezonu, meni nije dobra.

Trendseterska serija, za 3 godine nitko je vise nebude spominjao za 20 još manje toliko je dobra
ne boj se, taman za 20-25 godina ce rtl prestati prikazivati tbbt i dva i pol muskarca, pa ce krenuti s ovom serijom u udarnom terminu......

Serija je odlična, osobito ako voliš korejsku kinematografiju. Ako voliš filmove poput Hunger Games ili Battle Royale mogla bi ti se svidjeti.
Druga sezona je koliko sam shvatio uvod u trecu koja bi trebala biti posljednja.
Ni meni se druga nesto ne svidja, a imam osjecaj da bi treca mogla biti i gora od druge sezone.
serija je ok. nista spektakularno, ali tiktokeri, instagrameri i ostali infuenseri su to fino nahajpali. kao i dosta drugih serija i filmova.
preporucujem ti da pogledas, mada nista i ne gubis ako ne pogledas.
ako si u potrazi za nekom dobrom serijom, pogledaj From. Fantasticna serija, ali nisam upratio da ju je neko hvalio na sve strane.
vidis, to je ta razlika u misljenjima i ukusima.....
from je odlican 1 sezonu, ok drugu sezonu, a treca.... nema se tu previse sto hvaliti, serija je, kao i velika vecina njih, postala zrtva vlastitog uspjeha, money grab, samo da bude sto vise epizoda, to donosi novce, a prica se totalno razvodnila....kad bi izbacio sve nepotrebno i razvuceno, i sve dijelove koji su cisto ponavljanje i okretanje u krug, from bi imao jednu dobru sezonu, ne tri....
da, alice in borderland je bolje odradila neke stvari, drufa sezona je losija u odnosu na prvu isto koliko je sg2 losija od sg1, mislim da oni imaju drugi problem, uzmu ok ideju, dobro je realiziraju, ali onda opet, zbog uspjeha (i para, naravno), bas i nemaju viziju kako nastaviti, jer realno, kad pogledas, sve te serije korejske i slicnih produkcija, vidis da bez ikakvih problema mogu ostati kao standalone sezona, toliko epizoda, kraj price, dalje nema.....

Squid Game bi bio skroz ok da je ostalo na jednoj sezoni...
ništa spektakularno, ali dosta zanimljivo - meni ne toliko da bi nastavio gledati dalje razvlačenje bez potrebe...