Kako je 2024. iznjedrila tržište preklopnih mobite

poruka: 11
|
čitano: 2.314
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako je 2024. iznjedrila tržište preklopnih mobite".
14 godina

Rješenje koje traži problem

3 0 hvala 0
15 godina

Čudno da najtanji foldable Honor V3 nije uopće spomenut pošto mu je prodaja bila brutalna i gdje su odmah nastale nestašice uređaja čim se pojavio.

Samsung i dalje prodaje svoje foldable "cigle" i živi na staroj slavi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 mjeseca
Re: Kako je 2024. iznjedrila tržište preklopnih mo
MasterOfDisaster kaže...

Čudno da najtanji foldable Honor V3 nije uopće spomenut pošto mu je prodaja bila brutalna i gdje su odmah nastale nestašice uređaja čim se pojavio.

Kolika je prodaja bila od V3, ne mogu naći iz prve online?

15 godina
Novice kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Ne mogu ni ja naći egzaktan podatak koliko je jedinica poslano u prodaju samo hrpa članaka da je u većini zemalja odmah rasprodan. Da ne kažemo koliko je međunarodnih nagrada dobio uređaj.

3 mjeseca
MasterOfDisaster kaže...
Novice kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Ne mogu ni ja naći egzaktan podatak koliko je jedinica poslano u prodaju samo hrpa članaka da je u većini zemalja odmah rasprodan. Da ne kažemo koliko je međunarodnih nagrada dobio uređaj.

Možda je rasporodan ali da nisu od starta imali veće količine u prodaji pa zato nije spomenut, možda premali postotak u sveukupnoj prodaji.

15 godina
Novice kaže...

Možda je rasporodan ali da nisu od starta imali veće količine u prodaji pa zato nije spomenut, možda premali postotak u sveukupnoj prodaji.

Evo samo jedan članak sa GSMArena - LINK.  Gdje se vidi da je Honor u Q1 2024. povećao prodaju preklopnih uređaja za 460% u odnosu na Q1 2023. i sada ima 12% udjela tržišta preklopnih telefona, a prije godinu dana je imao samo 3%.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2024 15:19 (MasterOfDisaster).
13 godina
Skuplji je od samsunga 30%
Galaxy S24 Ultra
13 godina
15 godina
ivanm75 kaže...
Skuplji je od samsunga 30%

Pogledaj na nabavi 512GB Samsung Fold6 je jeftiniji za 14%, od V3. Inače da opet biram uzeo bi V3. Kada sam ja uzimao prije par mjeseci nabavio sam ga u A1 za 1150 EUR-a i još dobio na poklon tablet, a Fold6 je bio oko 1700 EUR-a.

Inače već imamo Android 15, ima AI fore sve kao Samsung, od prevođenja, uređivanja slika, itd.

Dizajn, debljina veličina vanjskog i unutarnjeg ekrana sve na strani V3, a rekao bi i baterija.

13 godina
Ne volim kineze
Galaxy S24 Ultra
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

E pa tako reci, cijenim što si bio iskren.

Iskreno, V3 je realno bolji od Fold6 po hrpi stavaka, e sad ako ne voliš ili se "bojiš" kineza onda ti ne preostaje Samsung i Jabučica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice