Rješenje koje traži problem
Kako je 2024. iznjedrila tržište preklopnih mobite
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.314
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čudno da najtanji foldable Honor V3 nije uopće spomenut pošto mu je prodaja bila brutalna i gdje su odmah nastale nestašice uređaja čim se pojavio.
Samsung i dalje prodaje svoje foldable "cigle" i živi na staroj slavi.
Čudno da najtanji foldable Honor V3 nije uopće spomenut pošto mu je prodaja bila brutalna i gdje su odmah nastale nestašice uređaja čim se pojavio.
Kolika je prodaja bila od V3, ne mogu naći iz prve online?
Ne mogu ni ja naći egzaktan podatak koliko je jedinica poslano u prodaju samo hrpa članaka da je u većini zemalja odmah rasprodan. Da ne kažemo koliko je međunarodnih nagrada dobio uređaj.
Ne mogu ni ja naći egzaktan podatak koliko je jedinica poslano u prodaju samo hrpa članaka da je u većini zemalja odmah rasprodan. Da ne kažemo koliko je međunarodnih nagrada dobio uređaj.
Možda je rasporodan ali da nisu od starta imali veće količine u prodaji pa zato nije spomenut, možda premali postotak u sveukupnoj prodaji.
Možda je rasporodan ali da nisu od starta imali veće količine u prodaji pa zato nije spomenut, možda premali postotak u sveukupnoj prodaji.
Evo samo jedan članak sa GSMArena - LINK. Gdje se vidi da je Honor u Q1 2024. povećao prodaju preklopnih uređaja za 460% u odnosu na Q1 2023. i sada ima 12% udjela tržišta preklopnih telefona, a prije godinu dana je imao samo 3%.
Na crno i na bijelo
https://www.njuskalo.hr/huawei-honor https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-honor-magic-v3-5g-16gb-512gb-black.html
Pogledaj na nabavi 512GB Samsung Fold6 je jeftiniji za 14%, od V3. Inače da opet biram uzeo bi V3. Kada sam ja uzimao prije par mjeseci nabavio sam ga u A1 za 1150 EUR-a i još dobio na poklon tablet, a Fold6 je bio oko 1700 EUR-a.
Inače već imamo Android 15, ima AI fore sve kao Samsung, od prevođenja, uređivanja slika, itd.
Dizajn, debljina veličina vanjskog i unutarnjeg ekrana sve na strani V3, a rekao bi i baterija.
E pa tako reci, cijenim što si bio iskren.
Iskreno, V3 je realno bolji od Fold6 po hrpi stavaka, e sad ako ne voliš ili se "bojiš" kineza onda ti ne preostaje Samsung i Jabučica.