Najbolja stvar na svijetu!
Baš zbog Bug preporuke sam i kupio S8 Pro Ultra. Da mu se nešto desi, odmah bih ovog kupio
Najbolja stvar na svijetu!
Baš zbog Bug preporuke sam i kupio S8 Pro Ultra. Da mu se nešto desi, odmah bih ovog kupio
Evo da i ja zahvalim bugu, već duže razmišljam o ovoj opciji, ali uvijek su tu bili neki kompromisi, sad kad je izašao ovaj model, ovo je stvarno jedna od najboljih opcija na tržištu, čini mi se točno ono što trebam za svoje potrebe plus promotivni popust i ispadne povoljnije nego bilo gdje drugdje.
Jedino šteta što na našem tržištu nema opcija bazne stanice koja se direktno spaja na vodu i odvod, to bi dsodatno pojednostavilo održavanje, ali nije problem niti ovako zamjenit vodu.
Naručio pa budemo vidjeli
Prije 3mjeseca sam uzeo s Robocleaners stranice S8 MaxV Ultra s vodenom konekcijom i drenažom, radi samo tako. (imate 2g garancije u EU na sve uređaje kupljene u EU) Prije sam imao T8 AIVI Ecovacs, krepala matična za 3.5g, nema zamjenskih dijelova - katastrofa kinez.
A ima u saturnu za 1100€, ali ne znam dostavljaju li u HR ili samo u DE. U ostalim trgovinama gdje je dostupan je po 1500€.
Alternativa ovome je Eufy X10 Omni pro za upola manje novaca, a neznatno lošiji po testovima koji se mogu naći.
Kakvi su utisci posle 20 dana? Sinoć mi je stigao, nismo još imali vremena da ga isprobamo.
Isto će biti i kod mene.
Alternativa ovome je Eufy X10 Omni pro za upola manje novaca, a neznatno lošiji po testovima koji se mogu naći.
Davore, ako Boga znaš užicaj jedan pa usporedi!
Super su mi tvoja oba testa, skupljam za onu S8micu, sad se ovaj čini i bolji, e ako je neki za manje od 1000€ usporediv to bi bilo top!
Davore, ako Boga znaš užicaj jedan pa usporedi!
Super su mi tvoja oba testa, skupljam za onu S8micu, sad se ovaj čini i bolji, e ako je neki za manje od 1000€ usporediv to bi bilo top!
Vidjet ću što se može napraviti! Stvar je relativno komplicirana utoliko što ne želi baš svatko slati čistače podova na test, jer je to tip uređaja koji sam po sebi nije jefitn, a nakon prvog korištenja se više nikome ne može prodati. Roborock je tu iznimka, oni su oba modela poslali na test bez ikakvog kompliciranja, a postoji mogućnost da će u 2025. godini biti redovit gost u našim recenzijama.
Drago mi je da su ti se recenzije dopale i bile korisne, hvala!