Roborock Qrevo Curv - Nove tehnologije za još čišć

poruka: 13
|
čitano: 3.389
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Roborock Qrevo Curv - Nove tehnologije za još čišć".
10 godina

Najbolja stvar na svijetu! 

Baš zbog Bug preporuke sam i kupio S8 Pro Ultra. Da mu se nešto desi, odmah bih ovog kupio

0 0 hvala 2
16 godina

Evo da i ja zahvalim bugu, već duže razmišljam o ovoj opciji, ali uvijek su tu bili neki kompromisi, sad kad je izašao ovaj model, ovo je stvarno jedna od najboljih opcija na tržištu, čini mi se točno ono što trebam za svoje potrebe plus promotivni popust i ispadne povoljnije nego bilo gdje drugdje. 

Jedino šteta što na našem tržištu nema opcija bazne stanice koja se direktno spaja na vodu i odvod, to bi dsodatno pojednostavilo održavanje, ali nije problem niti ovako zamjenit vodu. 

Naručio pa budemo vidjeli

2 0 hvala 0
6 godina
Re: Roborock Qrevo Curv - Nove tehnologije za još
Prije 20 dana kupio sam qrevo s i kupio bi sa te stranice da nije bila znacajno skuplja od Roborock de. Dostava do Hr me dosla 33€. Nesto mi je ostalo da je i ovaj Curv znacajno jeftiniji bio nego ova cijena i sa uracunatim bug popustom.

2 0 hvala 0
15 godina

Prije 3mjeseca sam uzeo s Robocleaners stranice S8 MaxV Ultra s vodenom konekcijom i drenažom, radi samo tako. (imate 2g garancije u EU na sve uređaje kupljene u EU) Prije sam imao T8 AIVI Ecovacs, krepala matična za 3.5g, nema zamjenskih dijelova - katastrofa kinez.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
markma kaže...
Prije 20 dana kupio sam qrevo s i kupio bi sa te stranice da nije bila znacajno skuplja od Roborock de. Dostava do Hr me dosla 33€. Nesto mi je ostalo da je i ovaj Curv znacajno jeftiniji bio nego ova cijena i sa uracunatim bug popustom.

A ima u saturnu za 1100€, ali ne znam dostavljaju li u HR ili samo u DE. U ostalim trgovinama gdje je dostupan je po 1500€.

2 mjeseca
Svaka ćas novinaru e to se zove recenzija!
Fasciniran sam koliko "pametan" može biti usisavač.
Unas većina poznanika kupi neki Šaomi koji se pogubni kad dođe do stolica. Jučer baš saznao da neki ljudi podignu stolice na stol da Šaomi usisa i ne zaglavi 🙄
Možda i Šaomi ima neki pametniji (skuplji) model ali nije moja "niša".

0 0 hvala 0
11 godina
Ovi su dio Xiaomi grupe, uredno ih dodas u mi home app tako da...
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Alternativa ovome je Eufy X10 Omni pro za upola manje novaca, a neznatno lošiji po testovima koji se mogu naći. 

2 0 hvala 0
16 godina
markma kaže...

Kakvi su utisci posle 20 dana? Sinoć mi je stigao, nismo još imali vremena da ga isprobamo.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
6 godina
Tek ga stavio u funkciju ovaj tjedan. Zasad je dosta dobro. Skenirao kucu. App odlican. Namjestio neke dijelove da dio radi mokro pranje dio usisavanje.

Od nedostataka i dalje ima problem sa duzim dlakama. One zapnu sa strane cetke pa se ona mora skidati sa vijaka da bi se izvadile. Mislim da je tu jedino rjesenje izbaciti zenu iz kuce.
16 godina

Isto će biti i kod mene.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
MisterMM kaže...

Alternativa ovome je Eufy X10 Omni pro za upola manje novaca, a neznatno lošiji po testovima koji se mogu naći. 

Davore, ako Boga znaš užicaj jedan pa usporedi!

Super su mi tvoja  oba testa, skupljam za onu S8micu, sad se ovaj čini i bolji, e ako je neki za manje od 1000€ usporediv to bi bilo top!

16 godina
moderator
ElStrider kaže...

Davore, ako Boga znaš užicaj jedan pa usporedi!

Super su mi tvoja  oba testa, skupljam za onu S8micu, sad se ovaj čini i bolji, e ako je neki za manje od 1000€ usporediv to bi bilo top!

Vidjet ću što se može napraviti! Stvar je relativno komplicirana utoliko što ne želi baš svatko slati čistače podova na test, jer je to tip uređaja koji sam po sebi nije jefitn, a nakon prvog korištenja se više nikome ne može prodati. Roborock je tu iznimka, oni su oba modela poslali na test bez ikakvog kompliciranja, a postoji mogućnost da će u 2025. godini biti redovit gost u našim recenzijama.

Drago mi je da su ti se recenzije dopale i bile korisne, hvala!  

Never put Dolby on snake detectors.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice