Crni petak još jednom doveo do rekordne potrošnje

poruka: 33
|
čitano: 6.060
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Crni petak još jednom doveo do rekordne potrošnje ".
3 godine

Rekordna inflacija = rekordna potrošnja. 

30 0 hvala 0
4 godine
Re: Crni petak još jednom doveo do rekordne potroš
0€
Kupujem što mi treba, kada mi treba.

26 0 hvala 0
16 godina

0 ojra!

Sve sto sam imao dao za novu BUG pretplatu!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
11 1 hvala 2
3 godine

Čini mi se da je crni petak bio samo za odabrane i njihove obitelji koji su i plaću digli za dvije tisuće eura...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2024 14:54 (STricHRB).

14 1 hvala 0
8 godina

520€ na novi bicikl za staru i €90 za Anbernic RG40XXV za sebe. Stara slomila ruku dan prije nego je bicikl dostavljen.

Prosječno glup i umjereno lud
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gallu kaže...
0€

A kad ti nešto treba pa je usput crni petak pa uštediš koji eurić?

9 godina
Ravno nula novaca.
Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Potrošio ravno nula eura.

All the World's a stage.

3 0 hvala 0
10 godina

0€. Vidio sam da su neki proizvodi bili skuplji nego inače 

499€ sniženo na 399€, cijena prije 2 mjeseca 370€

Moj PC  
13 1 hvala 0
16 godina

Par narudžbi s njemačkog Amazona, nešto po raznoraznim drugim trgovinama, zaustavio sam se na nekih 600€ . Još me pere Logitech G502 HERO, danas je na Amazonu 28,35€, ali onda moram uzeti još nešto do 49€ za free shipping. Sve što sam uzeo bih ionako pokupovao s vremenom, samo duplo skuplje, pa je onda ovo valjda bilo ok. A sad tek dolaze rasprodaje . Npr. kozmetike smo se žena i ja nakrcali za čitavu godinu. Ionako bi to kupovali, samo duplo skuplje. BF je zakon . Edit: na kraju uzeo miš i još četiri Ledvanceove smart utičnice (uz 8 komada koje sam naručio prošli tjedan - kod nas su po 15-16€ komad, na Amazonu su sad ispod 8€ na BF, stvar je legendarna, ionako bi ih pokupovao) .

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2024 9:21 (deckard).
Moj PC  
1 3 hvala 0
4 mjeseca

Izgubili bi novce da ih nismo sad potrošili. 

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

1 0 hvala 0
16 godina
4 metra drva i prase od 250kg.

Nekih 150 s amazon.de igračke za djecu Božični poklon. Keepa rules.

Sebi pluralsight pretplana u indiji za 50€ na kraju je bilo 0€. Još ćekam hoće mi isključit accoint.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2024 18:20 (Gajotres).

4 0 hvala 1
4 godine

Ja 0€ žena xxxx

Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina

61,05 snizeno s 73.

Nista extra, NFL hoodica za po okolo.

0 0 hvala 0
9 godina

OLED laptop sa 24GB rama i 12500H za cca 440 ojra.

5 0 hvala 0
4 godine
pravi_covijek kaže...

OLED laptop sa 24GB rama i 12500H za cca 440 ojra.

?

16 godina
Refurbished pretpostavljam, ali svejedno super cijena
16 godina
BTW, Cyber Monday je danas

1 0 hvala 0
15 godina
Bio je onaj asus vivobook oled na akciji vani vidio sam na amazonu. Svaka cast 👍
Ja sam sa cyberport.de narucio razer blade 18” 2k mini led 300hz, core i9, rtx 4070, 1tb za 1680 eura. Bilo 2-3 komada sad je opet 3500 eura
Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2024 7:09 (Horned Reaer).
12 godina

Opremili se bolja polovica i ja za skijanje za cijenu kaj bi se samo jedan opremio. 

Tako da sam ja zadovoljan.

Ciljao sam neki soundbar 5.1 JBLov sistem, al nista od toga.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

uzeo si 4k monitor na pravom popustu 300e

senheiser slusalice

6 kila kave

uglavnom sve sta sam planirao uzet vec neko vrijeme

Moj PC  
3 0 hvala 0
4 godine
Keops kaže...
Gallu kaže...
0€

A kad ti nešto treba pa je usput crni petak pa uštediš koji eurić?

Ako se slučajno potrefi - super! Ali evo primjera - kupio sam nešto prije mjesec dana. Na istoj stranici, bila je akcija za crni petak 30-40% popusta. Išao sam provjeriti cijenu - došlo bi me 12 € skuplje nego kada sam ja kupovao.

16 godina

Slučajno se poklopio crni petak i da sam morao kupiti dosta stvari za novi stan pa su pali stvarno dobri dealovi. Spalio sam više od 1000€ za uređaje koji bi me inače koštali sigurno 1500€

2 0 hvala 0
10 godina
Gemmy kaže...

senheiser slusalice

6 kila kave

Koja kava i di ? :D

Origin_Steam: hrka11
16 godina
hrka11 kaže...
Gemmy kaže...

senheiser slusalice

6 kila kave

Koja kava i di ? :D

Ja nekidan naručio sa https://www.gourmetkava.hr/ , kad potrošim ovo što mi je u mlincu ću vidit kakva je.

Rvat katolik!
9 godina

ne mogu reci da poznajem milijardu ljudi, naprotiv,.jako mali postotak popualcije poznajem, gotovo zanemariv, ali mogu reci da nitko od njih nista nije kupio za crni petak, osim onoga sto bi kupio i na plavi, tirkizni, smedji, dakle, bilo koji drugi petak od svih petaka.....

naravno, shvacam da postoje ljudi koji kalkuliraju, rasporedjuju potrebe da ih vecinu moze ostvariti bas na taj dan uz nekakve ili nikakve ustede, kao i one impulzivne kupnje, ali sve je to marketing i napuhavanje.

posebice ako gledamo nase trziste, gdje su popusti najcesce fiktivni, i u postotku zanemarivi, cast iznimkama.

bas sam na htv gledao prilog koji vrlo jasno pokazuje da je za crni petak potroseno vise novaca nego lani, ali uz daleko manje izdanih racuna. Dakle, platili smo vise novaca za manje robe. tocne cifre cak i nisu pretjerano bitne, svima je jasno.....

nadalje, tradicionalni crni petak je jedan dan, od otvaranja do zatvaranja odredjene trgovine. kod nas, to je crni tjedan, crni mjesec, crno tromjesecje - toliko da mi se cini da mi imamo ustvari neku monty python parodiju na crni petak, a ne "pravu stvar".

nadalje u prilogu se postavlja teza, ja nikad nisam bio u americi da bih to provjerio i vidio svojim ocima, no, kazu, da bi se tamo nesto klasificiralo kao black friday deal, popust minimalno treba iznositi 80%. Dakle ne 15, ne cak do 25% i slicno, kao kod nas, vec 80+%.

takodjer, nitko ozbiljan za black friday ne oglasava snizenje na luk, mrkvu, prasak za ves, set kuhinjskih krpa i slicno sto je kod nas uobicajeni asortiman na koji se daje popust uz klasicne navlakuse, 99% popusta na 1 akrtikl kojeg ionako nitko nece kupiti, ali jako lijepo zvuci - snizenje do 99%.

elem, kod nas ne postoji crni petak, postoji samo navlakusa i voznja na ideji iz daleke zemlje amerike........ cak mislim da takvi popusti ni ne postoje igdje osim kod njih, sto ne mora biti zlonamjerno, mozda zakoni, mozda ovo ili ono.....

o cemu ja trkeljam? black friday je kod nas vise fashion statement, sudjelovanje u lokalnom ludilu preko zooma, eto i ja sam profitirao na crni petek, ne samo joe iz trula amerika... 

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Bez pojasa, prošao 60 km/h kroz ograničenje 40, zadnji desni štop ne radi i vozačka ostala u drugoj jakni, sve to za samo 50€ nakon kuhačiranja na crni petak. Bez fiskalizacije.

7 0 hvala 0
16 godina
Lavazza iz pevexa, club cijena i jos 20% dole na to. Mislim da je 13 ili 14e kila
13 godina
Ja sam valjda jedini koji na BF kupi skuplje nego što inače platim hranu,tri nekakva malo bolja burgera s nogu 45 e,u Ljubljani🙃
Sve da i imam,otkud mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZdravkoZ kaže...
Ja sam valjda jedini koji na BF kupi skuplje nego što inače platim hranu,tri nekakva malo bolja burgera s nogu 45 e,u Ljubljani🙃

Nisi skužio reklamu "Akcija, ta črni petek trije hamburgerji namesto pet oseb, samo za tri osebe!!"

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice