Samsung Galaxy Z Fold 6 Special Edition ima novu k

poruka: 6
|
čitano: 2.764
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Z Fold 6 Special Edition ima novu k".
14 godina

Prva i najvažnija stvar cijene - 1.870 eura. Onako kao šest dobrih i kvalitetnih mobitela. No tnx.

0 1 hvala 0
12 godina
Re: Samsung Galaxy Z Fold 6 Special Edition ima no
Pa fold 6 imas na oglasu za 1100/1200€
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
16 godina
another kaže...

Prva i najvažnija stvar cijene - 1.870 eura. Onako kao šest dobrih i kvalitetnih mobitela. No tnx.

Za te novce si kupim 85" TV ili 4K Laser projektor koji projicira 150".

14 godina
NEW_MAN kaže...
another kaže...

Za te novce si kupim 85" TV ili 4K Laser projektor koji projicira 150".

Za te novce si kupim onako kao šest dobrih i kvalitetnih televizora, no tnx

7 godina
neaktivan
Kupio sam Fold 6 u pretprodaji što je bilo prije skoro 3 mjeseca i još uvijek nisam dobio obećani poklon. Htio bih navesti da je ova promocija odrađena zaista loše te meni neshvatljivo od jedne firme kao što je Samsung. Ne razumijem uopće kako je moguće da se na poklon mora čekati tri mjeseca, a onda se ne ispoštuje niti taj rok. Ako se nešto poklanja uz kupljeni uređaj onda bi se to trebalo i dati uz kupljeni uređaj ili u nekom razumnom roku što ovo svakako nije. 

Galaxy Fold uređaje koristim od Folda 1 ali u zadnje vrijeme usluga i stav Samsunga prema korisnicima svojeg najskupljeg uređaja postaje sve lošija. Ova promocija je mogla barem malo popraviti dojam o tvrtci ali nažalost učinila je baš suprotno te nakon 6 godina korištenja ovih uređaja moram priznati da je vrlo upitno dali ću i iduće godine kupiti Samsung Fold.

0 0 hvala 0
14 godina

Osobno bi malo rejđao da mi 2-3 mjeseca nakon kupnje Folda 6 puste na tržište bolju verziju istoga. Za taj telefon se zna tek kojih mjesec dana da bi ga mogli izbaciti. 

Znam da nije za usporednu kaj se tiče darova, ali uz Honor V3 se dobivao tablet koji je stigao unutar tjedan dana od prijave kupnje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice