MKBHD lansirao svoju prvu aplikaciju, reakcije su

poruka: 19
|
čitano: 6.632
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MKBHD lansirao svoju prvu aplikaciju, reakcije su ".
16 godina

Instalirao pa deinstalirao nakon 2 min. Samo reklame i mužnja para. Doduše, nisam ni očekivao nešto drugačije.  Njega i slicne sam već davno skinuo sa liste pretplata na YouTubeu.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

Za Rabbit je lik u pravu! To smeće treba pokopati! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Lik godinama gradio reputaciju i onda se ovako upuca u nogu xD

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina

wallpaper aplikacija? takve su opcenito poznate jos iz doba prije mobitela kao gnijezdo trojanaca i slicnog malwarea. I onda napravi app? joj....

Linux, Arch Linux.

8 0 hvala 0
12 godina
Re: MKBHD lansirao svoju prvu aplikaciju, reakcije
Bio je tezak odabir izmedu wallpaper aplikacije ili IR remote controllera...
Kakav blam hahahah

1 0 hvala 0
13 godina
Evo nezz sta cu bez app gdje moram platit pozadinu…od pocetka ga pratim..ali cim je patike koje si iste Jordanice poceo naplacivat i istom cijenom..by by
AUDIOFIL
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
volegradele kaže...
 cim je patike koje si iste Jordanice poceo naplacivat i istom cijenom..by by

Veliš jednom su me nasamarili neće i ovaj valjda za istu stvar 

16 godina

Još je zeznuo sigurnost aplikacije.

Naime app prilikom startanje pozove api koji joj da listu svih slike, uključujući HD verzije slike koje su dostupne samo za one koji su app platili.

API link se naravno odmah pojavio na Twitteru, i još uvijek je aktivan, tako da su svi već downloadali wallpapere koji ih zanimaju.

Znači nema nikakve authentikacije na API linku koji daje linkove na HD verzije, a niti kod downloada samih slika.

2 0 hvala 0
14 godina

U zadnje vrime je posta teska katastrofa, izbacuje videa samo da bi ih izbacija, ima masu videa sa nekim svojim memoarima koji nemaju veze sa nicim, pa pola videa o nekom frizbi natjecanju. Cini se kao da pokusava pratit YT algoritam koji od njega zahtijeva odredenu kolicinu videa i odredene duzine da bi bio u najvisem razrezu zarade, ali ta videa gube svrhu. Mogao bi uskoro pocet propadat, jer kao sto je kolega iznad naveo sam sebi puca u nogu radi kako se cini nekih marktinskih savijeta koje je skupio od ko zna koga.

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

6 0 hvala 0
12 godina

Nije mi nikad legao. Više mi je djelovao kao fun promo, a ne tech kanal. 

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
Meni je bio top napocetku,ali vremena se mijenjaju tako i on..da svi oni kad tad pocmu pratit tok youtube algoritma,jer na kraju krajeva svima je novac najdrazi!
Zato treba trazit novog MKBD koji tek krece u svijet youtube kreatora!
Btw ovo”kreatori” ufff kosa mi se na glavi dize..
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2024 1:08 (volegradele).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Problem je što je on samo recenzist i to dosta slavan pa danas već živi polako u "oblacima". Jedan dan je došao negdje na kavu, reako da ima super ideju i odmah se oko njega sjatio lanac ljudi koji se ponudio za realizaciju. Oko bogatih takvi nadlijeću kao strvinari oko ranjene životinje. Tko zna tko ga je sve i na koji način uvjeravao "ovo treba ovako, ono treba onako". A što je on drugo mogao nego samo klimati glavom. Temeljna ideja je možda bila - "hm, gle kako je na mobitelima sve lijepo dizajnirano, a kreatori za to dobivaju samo siću. Zašto ne bi zarađivali više?". U teoriji je to super ideja, ali u praksi nitko ne želi plaćati lijepo dijzajnirane pozadine. Plus, svaki proizvođač već ima svoje jako lijepe pozadine, hrpa ljudi drži u pozadinu sliku svojeg partnera, obitelji, djece, ili skinu nešto s interneta.  

4 0 hvala 0
9 godina

baš je ispao šupak, 50$ pretplata LOL

očito mu je netko prodao priču da bi se dobro naplatio a lik je izgubio pojam o novcu jer ga izgleda ima previše pa misli da je 50$ ok za ovakve debilane

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

ajde ajde prvi put da je %$&/§$ i odma ga napadaju ljudi. 

no kakvi cu ameri mulci i kupovat ce tamo preko appa a on ce opet obrnut lovu neku

0 0 hvala 0
6 godina
Aldo kaže...

Za Rabbit je lik u pravu! To smeće treba pokopati! 

Kad je to security bug pokopao proizvod?

Eventualno ako je bug u bootrom-u konzole onda ok, to će pokopati konzolu sve dok ne izađe sljedeća verzija hardvera konzole.

Kao slučaj Nintendo Switch-a i iPhone-a

Proizvod se zapravo poboljšava što je više ovakvih recenzija i security bug-ova.

Čak i ovi likovi koji su našli bug ne mrze rabbita, nego surađuju na poboljšanju proizvoda.

Vidiš da su poslali tvrtki bug. A mogli su i ne poslati ili ne zezati se uopće s rabbitom.

Video samo dokazuje da ljudi ulažu trud da se rabbit poboljša.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2024 18:09 (gpd).
13 godina
Lik je genijalac
Halo Bing! Kako bratac?

0 0 hvala 1
13 godina

Po meni, lik ima dobre testove. Zna posrati i po iPhone i po Samsungu radi valjanih razloga, AI gadgetima jer su bezvezni...

Kužim prodavanje merch u vidu majica, kapa, duksica itd. Ali prodavanje običnih pozadina gdje postoji milijun takvih besplatno... Još uz sav AI gdje već pojedini modeli mogu samostalno napraviti takve, realno nije mu to trebalo.

Ironično jer on sam je rekao "don't charge for something that was already free".

Malo će ovo baciti mrlju na njega i mislim da će odustati od ove aplikacije zbog backlasha.

Nije mu ovo trebalo, mislio sam da je dovoljno pametan da skuži da mu ovo neće proći bez buke.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
….
AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

a vi zbilja mislite da je to baš on osmislio/odobrio ?

i on se prodao sad je i on merch, pa mu ga je netko u pratećoj ekipi dobro zavukao...

ovo je samo nastavak one Bling app s Apple Storea...

a stara narodna veli:

dokle deca imaju peneze i kramari buju tržili...

Ju je je? Je ju je!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice