Najbrži klinac na svijetu: Petogodišnjak vozi Lamb

poruka: 6
|
čitano: 3.584
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najbrži klinac na svijetu: Petogodišnjak vozi Lamb".
16 godina

Kod nas ovo praktički nije niti legalno. A nedao bog da se ozlijedi još bi dobio i opaku kaznu i on i pametni otac. Ali njima pare nisu problem očito.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine

Mozart je skladao s tri godine..

Ne vidim tu neku veliku opasnost, jer je tata s njim, a vjerojatno vozilo ima dvojni sistem kočnica i gasa. Nisu u prometu, a na svim takvim mjestima se potpisuje odricanje od odgovornosti.

Momak je ultratalentiran, vozački uvježban i sigurno vozi bolje od većine nas ovdje.

Ja sam sa sedam sam vozio fiću i to oko ulice. 

E, sad, kako uopće smije voziti s toliko godina je druga stvar, iako ne vozi na cesti za promet motornih vozila, to je pitanje.

合氣道

1 4 hvala 0
14 godina
Re: Najbrži klinac na svijetu: Petogodišnjak vozi
Di je zaštita djece? Dozvoliti da djete vozi 300. Ćaća bez mozga, treba mu socijalna služba za vrat sjest
Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
4 0 hvala 2
4 mjeseca

Šta ljudi danas rade za klikove to je već žalosno...

Jedni pale skupocjene aute, drugi ih gađaju iz helikoptera, treći se opet preseravaju sa nekakvim Lambom i djecom...

Jednostavno idiocracy u punom sjaju.

14 0 hvala 5
16 godina
Re: Najbrži klinac na svijetu: Petogodišnjak vozi
Zaporožac kaže...

Mozart je skladao s tri godine..

Ne vidim tu neku veliku opasnost, jer je tata s njim, a vjerojatno vozilo ima dvojni sistem kočnica i gasa. Nisu u prometu, a na svim takvim mjestima se potpisuje odricanje od odgovornosti.

Momak je ultratalentiran, vozački uvježban i sigurno vozi bolje od većine nas ovdje.

Ja sam sa sedam sam vozio fiću i to oko ulice. 

E, sad, kako uopće smije voziti s toliko godina je druga stvar, iako ne vozi na cesti za promet motornih vozila, to je pitanje.

Ovo za auto je retardirano, iako je to na pisti i nije neki specijalni problem... problem je što mali na instagramu vozi i jetski pokraj tankera, s buggijem preskakuje ferrarija (sam u vozilu), vozi i motor i svašta nešto, a to nije baš zajebancija.

Osim toga sa 5 godina nemaš pojma što je opasnost, zato postoje roditelji.

Ali ok, ovi očito imaju para na bacanje, pa mogu šta hoće. I kupit si drugo dijete ako ovo izgine.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2024 21:41 (Bitanga).
16 godina

Genetika my ass, osim ako genetika nije drugi naziv za lovu...

To što mu je stari bio to što je bio i što ima love je jedini razlog zašto se klinac može igrati sa tim igračkama.
Ili će netko reći da je npr. klinac od Will Smitha talentiran za glumca jer su mu i stara i stari glumci?

Moj PC  
11 1 hvala 6
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice