Kod nas ovo praktički nije niti legalno. A nedao bog da se ozlijedi još bi dobio i opaku kaznu i on i pametni otac. Ali njima pare nisu problem očito.
Najbrži klinac na svijetu: Petogodišnjak vozi Lamb
- poruka: 6
- |
- čitano: 3.584
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozart je skladao s tri godine..
Ne vidim tu neku veliku opasnost, jer je tata s njim, a vjerojatno vozilo ima dvojni sistem kočnica i gasa. Nisu u prometu, a na svim takvim mjestima se potpisuje odricanje od odgovornosti.
Momak je ultratalentiran, vozački uvježban i sigurno vozi bolje od većine nas ovdje.
Ja sam sa sedam sam vozio fiću i to oko ulice.
E, sad, kako uopće smije voziti s toliko godina je druga stvar, iako ne vozi na cesti za promet motornih vozila, to je pitanje.
Šta ljudi danas rade za klikove to je već žalosno...
Jedni pale skupocjene aute, drugi ih gađaju iz helikoptera, treći se opet preseravaju sa nekakvim Lambom i djecom...
Jednostavno idiocracy u punom sjaju.
Mozart je skladao s tri godine..
Ne vidim tu neku veliku opasnost, jer je tata s njim, a vjerojatno vozilo ima dvojni sistem kočnica i gasa. Nisu u prometu, a na svim takvim mjestima se potpisuje odricanje od odgovornosti.
Momak je ultratalentiran, vozački uvježban i sigurno vozi bolje od većine nas ovdje.
Ja sam sa sedam sam vozio fiću i to oko ulice.
E, sad, kako uopće smije voziti s toliko godina je druga stvar, iako ne vozi na cesti za promet motornih vozila, to je pitanje.
Ovo za auto je retardirano, iako je to na pisti i nije neki specijalni problem... problem je što mali na instagramu vozi i jetski pokraj tankera, s buggijem preskakuje ferrarija (sam u vozilu), vozi i motor i svašta nešto, a to nije baš zajebancija.
Osim toga sa 5 godina nemaš pojma što je opasnost, zato postoje roditelji.
Ali ok, ovi očito imaju para na bacanje, pa mogu šta hoće. I kupit si drugo dijete ako ovo izgine.
Genetika my ass, osim ako genetika nije drugi naziv za lovu...
To što mu je stari bio to što je bio i što ima love je jedini razlog zašto se klinac može igrati sa tim igračkama.
Ili će netko reći da je npr. klinac od Will Smitha talentiran za glumca jer su mu i stara i stari glumci?