Najveći sportaš ID serije, VW ID.3 GTX Performance

poruka: 7
|
čitano: 5.139
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najveći sportaš ID serije, VW ID.3 GTX Performance".
14 godina

Skuplji od Tesle. Sporiji od Tesle. Manji range od Tesle. Manja efikasnost od Tesle. Lošiji software od Tesle.

Ali zato ima par gumbića i bezel od 3cm sa svake strane

Svaka čast švabe!

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
Re: Najveći sportaš ID serije, VW ID.3 GTX Perform
Da, najsporiji Y je isto brzi ko ovaj drlog.
Y LongRange u najslabijoj verziji ima 5,7 do 100 ali je auto po svemu bolji od ID.3 i kosta 10k manje!!!! Deset tisuca eura manje!
Da ponovim jos jednom, deset tisuca manje!
Ne znam ako ste skuzili, deset tisuca.

Tesla kosta 10k manje, auto je veci za nekih 40cm, ima 100l veci prtljazni prostor i auto je jednostavno sto put bolji od ovog dreka.

I rest my case.
8 godina
Ferritin kaže...

Skuplji od Tesle. Sporiji od Tesle. Manji range od Tesle. Manja efikasnost od Tesle. Lošiji software od Tesle.

Ali zato ima par gumbića i bezel od 3cm sa svake strane

Svaka čast švabe!

Oni uopće nisu zainteresirani elektrificirati se. Proizvode ih samo toliko koliko je potrebno za ispuniti norme za flotne emisije. 

Ja rekoh
5 godina

Jel ovaj ID3 velicine Golfa? Direktno usporedivo auto mislim? 55k eura kupuje mnogo toga. Mazda CX80 je oko 55k, Kia EV6 oko 45k (325hp), kolega iznad spomenu teslu. Ovu su onako primjeri iz glave, jer je ovo kamara para. Ne mogu da skontam za koga je ovo namijenjeno uopste. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
---Brisati----
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2024 20:30 (Pero Dinamit).
16 godina
Arctic Skies kaže...

Jel ovaj ID3 velicine Golfa? Direktno usporedivo auto mislim? 55k eura kupuje mnogo toga. Mazda CX80 je oko 55k, Kia EV6 oko 45k (325hp), kolega iznad spomenu teslu. Ovu su onako primjeri iz glave, jer je ovo kamara para. Ne mogu da skontam za koga je ovo namijenjeno uopste. 

ID.3 je kao trebal biti nasljednik Golfa i tu su negdi po dimenzijama.

https://www.automobiledimension.com/model/volkswagen/id-3

https://de.automobiledimension.com/modell/volkswagen/golf

Imam osjecaj da rade EV modele s namjerom da prodaju sto manje. Moraju jer inace placaju penale a cijene su nabili kao ono ako ima budala koje kupe ok, a ako nitko ne kupi opet ok jer gubimo lovu na njima.

Zelena ekipa i elektrifikacija budu pokopali EU. Svaki dan bankrotira neka tvornica solara ili dizalica topline zrak/voda jer kinezi rade jeftinije i bolje.

Gledam cijene dizalica topline zrak/voda i to nema veze sa zdravom pameti. Znaci neki jeftilen sustav mogu dobiti za 5k €. Trenutno trosimo oko 500€ godisnje na grijanje kuce. Kuca je nova i super izolirana, kaj znaci da bi zasparal i otplatil dizalica topline zrak/voda, moral bi se besplatno grijat deset godina da otplatim te opravdam kupovinu iste. Posto jos uvijek nemam besplatnu struju, ne vidim smisao kupovine dizalica topline zrak/voda, osim ako nije novogradnja pa ono moras kupiti a nemas dostupan plin.

8 godina
NEW_MAN kaže...
Arctic Skies kaže...

ID.3 je kao trebal biti nasljednik Golfa i tu su negdi po dimenzijama.

https://www.automobiledimension.com/model/volkswagen/id-3

https://de.automobiledimension.com/modell/volkswagen/golf

Imam osjecaj da rade EV modele s namjerom da prodaju sto manje. Moraju jer inace placaju penale a cijene su nabili kao ono ako ima budala koje kupe ok, a ako nitko ne kupi opet ok jer gubimo lovu na njima.

Zelena ekipa i elektrifikacija budu pokopali EU. Svaki dan bankrotira neka tvornica solara ili dizalica topline zrak/voda jer kinezi rade jeftinije i bolje.

Gledam cijene dizalica topline zrak/voda i to nema veze sa zdravom pameti. Znaci neki jeftilen sustav mogu dobiti za 5k €. Trenutno trosimo oko 500€ godisnje na grijanje kuce. Kuca je nova i super izolirana, kaj znaci da bi zasparal i otplatil dizalica topline zrak/voda, moral bi se besplatno grijat deset godina da otplatim te opravdam kupovinu iste. Posto jos uvijek nemam besplatnu struju, ne vidim smisao kupovine dizalica topline zrak/voda, osim ako nije novogradnja pa ono moras kupiti a nemas dostupan plin.

To će s vremenom pojeftiniti i bit dostupnije, a kako plin poskupljuje, bit će računice.

Međutim, ja bih išao u drugom smjeru, barem što se tiče kuća i stanova. Ionako ih moramo izolirati i ako u tom pogledu napravimo korak više, možemo kompletno izbjeći vodu i radijatore, dovoljan je razvod zraka ili stari dobri električni radijatori što su daleko jeftinije varijante čak i kad se uračuna skupa struja.

Ja rekoh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice