Sud odlučio: Nema prodaje opožarenih BMW-a s broda

poruka: 5
|
čitano: 3.835
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sud odlučio: Nema prodaje opožarenih BMW-a s broda".
16 godina
Sud odlučio: Nema prodaje opožarenih BMW-a s broda

eto, djeco, i dalje ćete morati sami paliti bemevee po parkiralištima i javnim garažama, ako baš toliko volite dimljene. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Re: Sud odlučio: Nema prodaje opožarenih BMW-a s b
Ako sam vlasnik nečeg, mogu to prodati ili me sud mora obeštetiti. Ako vozilo prolazi tehnički i zadovoljava uvjete homologacije, bivši vlasnik (proizvođač) ne smije spriječiti daljnju prodaju. Zar ćemo prodaju rabljenih vozila proglasiti ilegalnom jer to proizvođačima ne odgovara??! Kakav je to sud?👎
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

-kreni od tog da to nisu rabljena vozila.. promašuješ 180 (do 360) stupnjeva :) ili pročitaj obrazloženje suda + dodatnu zabranu prodaje ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
6 godina
protjeran
UniqueBug kaže...
Ako sam vlasnik nečeg, mogu to prodati ili me sud mora obeštetiti. Ako vozilo prolazi tehnički i zadovoljava uvjete homologacije, bivši vlasnik (proizvođač) ne smije spriječiti daljnju prodaju. Zar ćemo prodaju rabljenih vozila proglasiti ilegalnom jer to proizvođačima ne odgovara??! Kakav je to sud?👎

Ako će sud (država) dati jamstvo na te aute nema problema, ali mislim da to ne ide tako..

15 godina

-ne treba ni sud.. tj i to je spomenuto, nudili su otkup bmw-u 16milja.. bmw odbio, jednostavan 'dokaz' kako ni to nije potrebno u ovom slučaju.. tj da je bmw prihvatio ponudu tad bi to bilo ok i opet sud ne bi imao što odlučivati osim po sasvim drugoj osnovi npr stvarna ispravnost i odgovornost za posljedice ako iz tog razloga dođe do nesreće a tad se svatko tko je odobrio takvu robu na tržištu može optužiti itd..

-sve to je ekipa skevinđera iz roterdama znala, no nadali su se zaradi, a sad imaju moguć problem.. no to je klasični poslovni rizik kockanja pri čemu su svjesno u taj rizik ušli (dokaz ponuda otkupa bmw-u..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice