Koliko često gledate sadržaje na YouTubeu?

poruka: 3
|
čitano: 4.794
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koliko često gledate sadržaje na YouTubeu?".
2 godine
neaktivan

420
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2024 4:52 (Svakakav).

8 0 hvala 0
7 godina

dugo sam odbijao placat premium al prije koji mj sam popustio jer je jubito na tvu bilo nemogu od reklama gledat. konstantne reklame od cijele minute

od tad prakticki ne gasim tv kad sam kod kuce. dok ga ne gledam, vrti se a njemu jubito glazba. app je ocajan ali ok odradi svrhu. kad gledam tv, gledam jubito. 100x vise meni zanimljivijih stvari nego netflix prime disney i svi ostali skupa. 

ono sto me sekira, sto i kod premium verzije ja vidim ebene reklame u svakom videu. ne zanima me za cut koji dijele creatori i gugel i kome nije dosta. ako gugel kaze nema reklama onda nebi trebalo bit reklama nigdje a ne samo od strane gugela. 

i ista packa gugelu kao i appleu. toliko inzinjera toliko kojekakvih marketinskih strucnjaka. a jubito aplikacija toliko malo nudi. sto im rade ti ljudi u uredu osim sto jedu banane koje im kupuju office manageri svake srijede na pijacu. 

nije ni cudo sto ih random no name aplikacija kao tiktok pregazi u popularnosti. 

2 0 hvala 0
13 godina

Mene cak i ne zivciraju toliko te YT reklame, koliko katastrofalne preporuke videa. Definitivno bih platio premium samo da jednostavno vrate preporuke onakve kakve su bile na pocetku.

Tik-tok, iako ga je tesko usporedivati sa YT, definitivno je miljama bolji od YT po preporukama i raznolikosti.

Nikada necu platiti premium i uvjek cu traziti nacin da blokiram reklame samo sto su upropastili preporuke videa i unatoc kukanju korisnika vec godinama, ne zele to popraviti!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice