"Izvorno ruska sigurnosna kompanija pod sumnjom je da putem nje ruske vlasti ugrožavaju..."
A ja mislio da su za presudu o krivnji potrebni dolazi.
Baš sam naivčina
"Izvorno ruska sigurnosna kompanija pod sumnjom je da putem nje ruske vlasti ugrožavaju..."
Baš sam naivčina
..
Baš sam naivčina
-jesi, :) .. tj, presuda i dokazi su stvar suda i sudskog procesa... ovo nije sud-presuda, ovo je zabrana nadležnog tijela-regulatora.
Zanimljive stvari se događaju sa kao "slobodnom trgovinom" jer amerikanci malo po malo samo dodaju firme/države na sve veću i veću listu stvari koji se ne smiju više uvozit/prodavat.... Najbolje bi bilo ugasit internet i onda smo svi sigurni!
a hoće li onda zabraniti i ruski rulet?
a što s onima nastalima u Eretz Israel ?
Ne žele Kaspersky "špijunski" softver tako da mogu koristiti svoj vlastiti...
I kako nikak da se sjete zabranit sebi uvoz ruskog oplođenog uranija?
U.S. Reactors Still Run on Russian Uranium
Al Kondoliza Riža se još 2014. sjetila od koga EU mora uvozit fosilna goriva, da budemo slobodni... po 4x višoj cijeni
Sve prolazi ili mora proč fučkaj ga, ionako Židovi drže 90% Amerike ili njihovog poslovanja.
Ne žele Kaspersky "špijunski" softver tako da mogu koristiti svoj vlastiti...
Se razme recimo McAfee, kao primjer idealan AV-a za svaku državnu firmu.Ipak je originalni vlasnik i osnivač poznat po show nastupima, ili je to barem bio za svojeg vrlo osebujnog života.
Sve prolazi ili mora proč fučkaj ga, ionako Židovi drže 90% Amerike ili njihovog poslovanja.
... i 100% politike.
“No American President can stand up to Israel."
"If war breaks out in the Middle East, Israel will start it."
— Thomas Hinman Moorer, admiral and naval aviator in the United States Navy, chief of naval operations from 1967 to 1970, and the seventh chairman of the Joint Chiefs of Staff from 1970 to 1974.