Već vidim lokalne hipstere na zagrebačkoj špici sa tim čudom na glavi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgledaju super, raduje me i ovo da su jako lagane, osobno sam morao prodati Sony WH1000XM3 jer su previse pritiskale usi preko naocala
Kako to ozbiljnim bežičnim slušalicama priliči, Sonos Ace nudi mogućnost istodobnog uparivanja s dva izvora zvuka (Bluetooth Multipoint)
super
te automatsko pauziranje zvuka prilikom skidanja slušalica s glave (i nastavljanja reprodukcije kad ih vratimo na uši).
ovo je najiritantnija funkcija bezicnih slusalica ikad i bilo bi idealno da se moze trajno ugasiti. U teoriji je to dobro zamisljeno, pauzira ti se zvuk kad izvadis sluske
U praksi, to samo znaci da sluske, kada ih skines/stavis, prema PC-u posalju Play/Pause signal.
Znaci ako ne slusas nista, i tek stavis slusalice, one posalju Play signal i odjednom ti u uho pocne svirat neki Youtube video koji si otvorio u jednom od tabova prije 3 sata
Ili slusas nesto, hoces se prebacit na sluske, stavis slusalicu u uho i onda ti ona pauzira video koji gledas
Stisnem play, stavim drugu slusku, onda ona posalje Play/Pause signal pa se video opet pauzira itd.
Spojimo li ih, korištenjem priloženog (ili bilo kojeg drugog) USB-C kabela, s mobitelom ili računalom, one se operacijskom sustavu predstavljaju kao uređaj za reprodukciju i snimanje zvuka, pa mogu funkcionirati kao priručni USB headset. Naravno, uz istodobno punjenje baterije.
Ako su prepoznate sa mikrofonom, jel zvuk ide high quality codecom ili onim shitnim SBC?
Posto je vlasnik audiofil, kakav je ANC u odnosu na Sony WH modele? Oni su benchmark za to
Suma summarum, koliko vidim, integracija sa postojecim Sonosima je valjda presudni adut zasto bi netko za ovo iskesirao 150e vise nego za konkutenciju
Izgledaju super, raduje me i ovo da su jako lagane, osobno sam morao prodati Sony WH1000XM3 jer su previse pritiskale usi preko naocala
Ako su prepoznate sa mikrofonom, jel zvuk ide high quality codecom ili onim shitnim SBC?
Posto je vlasnik audiofil, kakav je ANC u odnosu na Sony WH modele? Oni su benchmark za to
Suma summarum, koliko vidim, integracija sa postojecim Sonosima je valjda presudni adut zasto bi netko za ovo iskesirao 150e vise nego za konkutenciju
Automatsko pauziranje može se isključiti.
Zvuk u slučaju USB konekcije ide preko USB-a, ne koristi se Bluetooth konekcija/kodek.
ANC je teško kvantificirati, ali unutar 10% je u odnosu na najbolje (WH-1000XM5, Bose QC Ultra). Aware Mode je bolji nego na njima, dolazi nadomak AirPods Maxa.
Sve u svemu, kako sam napisao u recenziji, za vlasnike Arca i Beama radi se o zanimljivim i nekako "logičnim" slušalicama, a svi ostali proći će bolje s konkurentskim modelima, pogotovo ako ih prvenstveno kupuju za slušanje glazbe.