Ne kužim što je to tako super u rcs porukama. Evo, na bonbonu sam isprobao naplaćuje li mi operator te poruke, i naravno da naplaćuje. Koja je razlika između običnog sms-a i toga, osim neke fore tipa vidim da drugi piše poruku ili moguće je poslati i ovakav ili onakav multimedijski sadržaj. Pa sve to možeš na Viberu ili Whatsappu, što će mi rcs?
Google otkrio kada će iPhone dobiti podršku za RCS
- poruka: 8
- |
- čitano: 8.241
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas mi treba sms spam pored ostalih chat reklama i scammera.
Zasto ne samo da jos naprave da radi umjesto da ne radi....

Pa mislim da sam baš išao testirati sa ženinim mobitelom, isto upaljen rcs. Uredno mi je naplaćen sms. Na bonbon mreži. Ali sad to više nisam baš 100% siguran, jer se taj rcs nešto palio pa tražio potvrdu, pa onda piše da je u tijeku potvrda pa onda malo piše da nije, tako da sam na kraju odustao od svega. Imam Xiaomi Redmi 12pro 5g, i kad upalim taj rcs onda mi baš to radi - prvo ga android potvrdi, ali onda opet nešto čeka potvrdu. Najbolje radi kad samu aplikaciju potpuno resetiram na početnu verziju bez nadogradnji, onda se taj rcs chat odmah upali nakon zahtjeva. Ma sve je to bezveze.
Jel tko to probao na iPhoneu?
Upgradeao sam na iOS 18, međutim u opcijama pod Messages mi se ne pojavljuje opcija za RCS.
Znam da podrška ovisi o provideru, pa je možda do Telemacha.