iz raja te moraju istjerati. iz pakla sam nađeš izlaz.
Glavni Appleov dizajner odlazi raditi za Jonyja Iv
- poruka: 16
- |
- čitano: 19.612
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako sam nešto naučio radeći s američkim kompanijama, onda je to da je svatko, ali doista svatko zamjenjiv i firma se u vrlo kratkom roku prilagodi nastaloj situaciji.
That's all folks!
Pa naravno da odlazi kad je vrhunac dizajna u Apple pomaknuti port 3 milimetra lijevo. Koji vražji dizajn. Nakrcali love i sad se idu baviti pravim dizajnom.
ako sam nešto naučio radeći s američkim kompanijama, onda je to da je svatko, ali doista svatko zamjenjiv i firma se u vrlo kratkom roku prilagodi nastaloj situaciji.
Svatko je zamjenjiv ako nema dionice firme, ili ih ima malo.
Ako ih ima puno, teško ga je zamijeniti..
Nema više nezamjenjivih pojedinaca, genijalnih znanstvenika, inženjera.
Sve rade ekipe.
Taj lik Jonyja Ive, ne bi bilo dizajna iPhone-a, iMac i iPad kakvog poznajemo bez njega.
Sve rade ekipe.
Ima jos pokoji "zaposlenik" iako da danas je iznimno rijetko jer nije pozeljno za gigantne korporacije da utjecaj ima itko drugi osim "managementa".
A ova iveova "kompanija" mi je kao i njegov dizajn. Suplje, prazno, kopirano i obicna crna rupa za novce. Zvucnim imenima ce privuci hrpe i hrpe novca, a rezultat ce biti kao... (prdac u oluji?)
Pa naravno da odlazi kad je vrhunac dizajna u Apple pomaknuti port 3 milimetra lijevo. Koji vražji dizajn. Nakrcali love i sad se idu baviti pravim dizajnom.
ne baš. Apple je uvijek bio prvenstveno dizajnerska tvrtka, zatim marketinška. tek zadnjih godina se to počelo mijenjati pojavom M serije SoCova. tko je nekada želio nešto drugačije, a ne generičko kupovao je Apple.
Sve rade ekipe.
Jobsa su zamijenili bez problema, a imao je hrpu dionica, računajući i one s kojima se muljalo. Tako da ne stoji ti ova teza i vraćamo se na početnu "svatko je zamjenjiv".
Steve Jobs , da. on je zamjenjiv.
Da nije mozda LG dizjanirao iphone?
p.s. apple jos nije imao originalni dizjan vjerojatno tamo od sarenog imaca, uglavnom dok je ive bio tu originalnog dizajna sigurno nije bilo
Stvarno vjeruješ da su prada i prvi iphone slični? I nije ti čudno da je iphone 1 predstavljen u istom mjesecu kad i prada? To već postaje smiješno.
Stvarno vjeruješ da su prada i prvi iphone slični? I nije ti čudno da je iphone 1 predstavljen u istom mjesecu kad i prada? To već postaje smiješno.
Ne vjerujem.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=1828&idPhone2=3275
Ne vjerujem.
Pa?
Ne vjerujem.
Pa?
Pa?

p.s. apple jos nije imao originalni dizjan vjerojatno tamo od sarenog imaca, uglavnom dok je ive bio tu originalnog dizajna sigurno nije bilo
Pa, usporedi LG G5 i IPhone iz 2016 ili iz 2010 god. neće ti trebati puno kako bi shvatio da nema razike u dizajnu, kvaliteti, a ajfon 2.5 x skuplji..