znači, kad se odlomi komad ledenjaka na sjevernom polu, vjetar ga odnese u italiju?
Dva puta u tjedan dana pao europski rekord za veli
- poruka: 12
- |
- čitano: 5.457
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super, sad mogu i na bug.hr dobiti informacije o klimatskim promjenama!
Super, sad mogu i na bug.hr dobiti informacije o klimatskim promjenama!
Ogranicavaju it sadrzaj pod nekakav premium a plasiraju nam ova govna za ravnozemljase
Raketline nam trebaju. Dajte nam rakete. A, ako to nije dobro? Onda mi napišite zakaj nije dobro?
Kakvi su to generatori kontra tuče?
Piše po Internetu, da Francuzi avionima nešto ispuštaju u oblake?
Dakako da je potrebna drugi odnos prema prirodi, al' to je dugotrajni proces. Dotle se moramo nekako braniti od tuče.
Pa, tuča ubije čovjeka, životinje, radi materijalnu štetu.
Ima netko da napiše nešto više vezano za tuču kao prirodnu pojavu, te načine obrane od nje.
Mrežom?
Nekako mi se čini da si pobrkao lončiće, odi pitat Cetinskog i sličnu ekipu.
Meni je razbilo krov, klimu, dva auta, razbilo bi i treci, al je bio na servisu jer se u njega zaletila srna, klimatska aktivistica iz "just stop oil" sekte. Tako mi i treba kad vozim ICE auto (ICE = led, jel? magnet za led s neba), a nisam niti up to date sa svim boosterima jer - gle cuda - nisam primio ni prvu dozu. Eto mi, vidi sto sam napravio, klimacka promjena strikes back!
Sad sam zavrsio na biciklu il cipelama, mogu ic gdje god zelim u krugu 15 minuta, tako da me led s neba, fala Znanosti, napravio kulturnim i odgovornim gradjaninom cija djeca mozda nece biti poslijednja generacija.
znači, kad se odlomi komad ledenjaka na sjevernom polu, vjetar ga odnese u italiju?
Ako pogledaš kartu svijeta vidjet ćeš da je Sjeverni pol gore, a Italija dolje. Logično je da dolje padne.
Raketline nam trebaju. Dajte nam rakete. A, ako to nije dobro? Onda mi napišite zakaj nije dobro?
Kakvi su to generatori kontra tuče?
Piše po Internetu, da Francuzi avionima nešto ispuštaju u oblake?
Dakako da je potrebna drugi odnos prema prirodi, al' to je dugotrajni proces. Dotle se moramo nekako braniti od tuče.
Pa, tuča ubije čovjeka, životinje, radi materijalnu štetu.
Ima netko da napiše nešto više vezano za tuču kao prirodnu pojavu, te načine obrane od nje.
Mrežom?
http://www.anti-grele.fr/en/how-to-protect-yourself-against-hail-storms/
https://pgprs-info.com/o-protivgradnoj/o-djelatnosti/reagens-i-uticaj-srebro-jodida-agj-na-ziv/
Ako pogledaš kartu svijeta vidjet ćeš da je Sjeverni pol gore, a Italija dolje. Logično je da dolje padne.
ma ne. to ti je tako na globusu, kojim se služe zli okruglozemljaši. na karti je sve ravno, pa vjetar mora nositi amo-tamo. viđe 'lustrac'ju ...
jedini problem je u tome što mačke sve bacaju preko ruba.
Možete se vi sprdati sa ravnozemljašima, ali činjenica je da na ravnoj Zemlji ima života dok na drugim planetima u Sunčevom sustavu (koji nisu ravni) nema.
Slučajnost?
Možete se vi sprdati sa ravnozemljašima, ali činjenica je da na ravnoj Zemlji ima života dok na drugim planetima u Sunčevom sustavu (koji nisu ravni) nema.
Slučajnost?
Baš to, na ostalim planetima pocurili u svemir.
Tko se zadnji smije, ravnozemljaški se smije...