revolucionarno! ionak po tim stanicama ne rade ništa pod milim bogom (kao ni izvan njih, ako ćemo pravo) pa im nadređeni izmišljaju "zadatke" (ovo je tvrdnja jednog meni znanog policajca) i nikome nije bilo jasno zbog čega nije oduvijek tako (osim poznavateljima/entuzijastima/hobistima rvacke birokracije i njezina zbora kancelarijskih štakora - poanta jest u tome da smo mi tu zbog njih, a ne oni zbog nas). izvolite navaliti. uzmite odmah nekoliko komada, prije nego što se predomisle, krajem kolovoza.
Od danas zahtjeve za osobnu iskaznicu možete preda
- poruka: 6
- |
- čitano: 14.266
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
revolucionarno! ionak po tim stanicama ne rade ništa pod milim bogom (kao ni izvan njih, ako ćemo pravo) pa im nadređeni izmišljaju "zadatke" (ovo je tvrdnja jednog meni znanog policajca) i nikome nije bilo jasno zbog čega nije oduvijek tako (osim poznavateljima/entuzijastima/hobistima rvacke birokracije i njezina zbora kancelarijskih štakora - poanta jest u tome da smo mi tu zbog njih, a ne oni zbog nas). izvolite navaliti. uzmite odmah nekoliko komada, prije nego što se predomisle, krajem kolovoza.
Kolovoza 2024.
Novu vozačku sam napravio prije 5 godina u jednoj županiji, osobnu prije godinu dana u drugoj, a prebivalište mi je cijelo vrijeme u trećoj županiji.
zgodno je i to što se možete predati u bilo kojoj policijskoj postaji. više ne morate urlati u samoposluživanju, knjižnici ili doma na wc-u: "predajem se!"
"Navedeno ukidanje mjesne nadležnosti pri podnošenju zahtjeva za izradom nove osobne iskaznice trajat će do 31. kolovoza 2024. godine."
- zaśto pobogu ?¿