Evo jedne lude ideje. Kako bi bilo da im je zadatak napraviti dobar film ili seriju?
Netflix ima novi "zadatak": promovirati električne
- poruka: 11
- |
- čitano: 31.319
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Doule su obično žene, ovdje je to bio muškarac. Malo čudan lik, al ajde#2. Lampica mi se još nije upalila.
Par scena poslije se otkriva da to nije muškarac (surprise, surprise!) nego žena koje je postala muškarac i još koju scenu poslije tu ženomuškarac osobu prikazuju kako rađa. Više nije bilo "al ajde", nego momentalno mijenjanje sadržaja.
Ljudi, radite šta god vas volja, mijenjajte spolove, gendere, štagod, ali da ćete meni hetero poremećenom ovako uvaljivati transgender novonormalnu filozofiju, e nebu išlo. Ni meni ni mojoj djeci. Will i Grace je bilo normalno za gledat. Muškarca kako rađa nije. Bar meni, heteroporemećenom muškarcu.
Svak je "svoga tela gospodar", a meni moje superstraight tijelo kaže da to ne budem gledao. Fala lepo.
Dakle kada sam pričao o tim agendama onda su me pojedini forumaši nazvali luđakom. Kada smo već na ovoj temi koje su druge propagande Netflixovci obvezni promovirati u svojim originalnim serijama i filmovima ?
LGBT ? Feminizam ? Gurati raznobojnost i gdje treba i gdje netreba ? Što još ?
Reklamiraju ih u većini sadržaja za mlade.
Zapravo, ako si gledao Scooby Dooo
shvatiš da se iza ovakvih izmišljenih novotarija poput "održiva mobilnost" i "progresivnost", kada je riječ o korporacijama krije - hard cold cash. I to u doslovnom značenju - novac bez morala ili etičkih dvojbi.
A ti kao gazda svog novca imaš najveću moć - nemoj kupovat proizvode takvih firmi i mirna bosna.
Pajo patak dobio zadatak...
To me navodi na zaključak da je Netflixova agenda uništiti sve što je sveto "simple minded hetero-muškarcu" 😁
Vec samo snimati, generirati sto vise proizvoda,razvlaciti to u nedogled.... Samo da kapa lova od pretplate.
Isto je i sada, yebe se njima za poruke, pouke i motive, transici, bipsici, nebinarni, polu binarni i slicni su ti koji omogucavaju da novac kapa.....
Novo normalno, nabijem ih, a jos nismo ni ovo staro normalno potrosili.....
Čemu negativizam? Sad će u nekoj verziji Fast, Furious, Zbunjen i Normalan promovirati Neveru.
Čemu negativizam? Sad će u nekoj verziji Fast, Furious, Zbunjen i Normalan promovirati Neveru.