Radje bih bio gladan kore pljesnivog kruha nego svakodnevno na "tech" portalu pisao propagandne materijale po narudzbi psiho-terorista. Jadno.
Sat sudnjeg dana: simboličnih 90 sekundi do kraja
- poruka: 25
- |
- čitano: 8.305
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stanje u svijetu je bolje nego ikad u povijesti, a oni tu o nekom smaku svijeta. I onda će se čuditi što ljudi više ne vjeruju znanstvenicima.
Pa mi dodje nekako kontraproduktivno brinuti se.

Hahaha, index.hr će kupit bug, koliko mi se čini.
Stanje u svijetu je bolje nego ikad u povijesti, a oni tu o nekom smaku svijeta. I onda će se čuditi što ljudi više ne vjeruju znanstvenicima.
Jedna nuklearna sila provodi invaziju s kojom se skupina zemalja predvođenih drugim nuklearnim silama ne slaže. I ta skupina drugih nuklearnih sila sve više i više se indirektno uključuje u rat protiv te prve nuklearne sile.
Ali osim toga, svijetu nikad bolje nije bilo, nije kao da taj sukob može eskalirati u letenje ICBM-ova i kraja svijeta kakvog znamo.
Samo sam paranoican da ni onaj sljedeci nece biti puno bolji.
Kako na nebu, tako na zemlji.....
;)

https://www.thelancet.com/journals/lanplh/article/PIIS2542-5196(22)00090-0/fulltext
Radje bih bio gladan kore pljesnivog kruha nego svakodnevno na "tech" portalu pisao propagandne materijale po narudzbi psiho-terorista. Jadno.
Dnevna doza raznih kataklizmičkih apokalipsi, a Bug samo radi copy-paste i prenosi što prenose i ostali mainstream mediji. Doduše strani mediji počeli su s objavljivanjem iste vijesti prije dva dana, naši po običaju malo kasne.
Dva dana nije puno, recimo zambijske vijesti su jednu vijest s imenima, prezimenima i brojevima putovnica gdje se spominju građani Republike Hrvatske objavili 8.12.2022., dok je našim medijima nakon ogromnog pritiska javnosti za objavu trebalo otprilike mjesec dana.
https://www.lusakatimes.com/2022/12/08/immigration-department-detained-eight-suspects-after-intercepting-four-young-children/
Da ne duljim, u tekstu piše "skupina uglednih svjetskih znanstvenika iz organizacije Bulletin of the Atomic Scientists".
Sat se namješta jednom godišnje, u konzultaciji sa sponzorima koji uključuju 10 Nobelovih laureata. Ti dobitnici Nobelove nagrade mogu biti i Barack Obama, koji je dobio Nobelovu nagradu za mir dok je vodio rat i vojne akcije u Afganistanu, Iraku, Siriji, Jemenu, Libiji, Somaliji i Pakistanu i koji je tokom svoja dva mandata proveo više vremena u ratu od svih predsjednika SAD-a. Ili recimo Henry Kissinger koji je dobio Nobelovu nagradu za mir, jer je jedan od ljudi koji su zaslužni za završetak rata u Vijetnamu, iako je on jedan od začetnika rata. Nešto kao kad su osobe godine Time magazina bile Adolf Hitler i Josif Staljin, dapače, Staljin čak dva puta, 1939. i 1942.
Za početak, The Bulletin of the Atomic Scientists je organizacija obmanjujućeg imena, koja anti-nuklearna, što doslovno piše na njihovim stranicama. Naravno, bave se i klimatskim promjenama.
Njihov bilten kojeg objavljuju ima impact factor 2.092. Za usporedbu, časopis Nature ima impact factor 69.5. Toliko o uglednim znanstvenicima, znanosti, organizacijama i medijima.
Postoji i jedna hrvatska stranica web stranica, organizacija nekakvih "zelenih", na stranici je štoperica koja u sekundu odbrojava do čini mi se 2035. kad najavljuju da će biti nekakav smak svijeta ako se nešto ne poduzme i ne smanji CO2, temperatura i što sve već navode. Nažalost ne mogu pronaći link, ali predmnijevam da je i njihov impact factor otprilike na razini 2.092.
Jedna nuklearna sila provodi invaziju s kojom se skupina zemalja predvođenih drugim nuklearnim silama ne slaže. I ta skupina drugih nuklearnih sila sve više i više se indirektno uključuje u rat protiv te prve nuklearne sile.
Ali osim toga, svijetu nikad bolje nije bilo, nije kao da taj sukob može eskalirati u letenje ICBM-ova i kraja svijeta kakvog znamo.
Za vrijeme hladnog rata je bilo pouno gore
Hladni je rat, realno, konstanta. Ne znam što ljudi stalno paničare. U genetskom kodu ljudskog roda je sukobljavanje.
Ovisi što misliš pod smak svijeta. Živimo na 12 katu, radimo u boxu na 22 katu, potrebu za kretanjem rješavamo u podrumu gyma skakućući na pokretnoj traci pod neonskim svijetlom. Iskustvo proizvodnje hrane više i ne postoji, iskustvo pripreme hrane isto tako ide la pa pa. U nebo smo zadnji put pogledali 31.12. kad smo gledali pirotehniku Mirnovec. Poruka, mail, scroll Instagram pa tik tok pa jedan filtrirani selfi i tako.. nastavi niz velikog napretka. Možda je to školjka koja te poprska po guzici...
Jesu se Baba Jaga i Nostradamus složili s tim pomicanjem?
ajde više taj kraj svijeta pa da nastavimo (u revijskom tonu) gdje smo stali.
Od svih današnjih članaka ovaj ima najviše komentara. I vi se pitate zašto Bug objavljuje ovakve vijesti. Da ih ignorirate ne bi ih više bilo.
Na bug portal da procitam nesto o hardwareu neku recenziju necega totalno ste zabrijali na neki trash portal bez uvrede! Ovo je tekst na nivou onih bjednika iz 24sata i imbexa itd! Prihvatite se posla i testirajte hardware i pisite o IT novostima , ne zanimaju me ni autoportal ni ovakvi tresh naslovi! Hvala

Na bug portal da procitam nesto o hardwareu neku recenziju necega totalno ste zabrijali na neki trash portal bez uvrede! Ovo je tekst na nivou onih bjednika iz 24sata i imbexa itd! Prihvatite se posla i testirajte hardware i pisite o IT novostima , ne zanimaju me ni autoportal ni ovakvi tresh naslovi! Hvala

Ne znam koji će nam krater hitne medicinske službe, vatrogasci, policija, civilna zaštita, gorska služba spašavanja i plan evakuacije za slučaj nuklearne havarije, nikad nije bilo bolje nego sada.
Čovjek bi očekivao da s neograničenom dostupnošću informacijama javnost postaje mudrija i svjesnija situacije u kojoj se nalazi, ali dobri stari Wilensky je totalno u pravu.
Izgleda da su dovoljno ugledni da se na njih poziva i časopis Nature, koji možda baš zahvaljujući i The Bulletinu ima impact factor 69,5. Recimo ovdje:
Heightened tensions between nuclear powers and inaction on climate change are the “new abnormal”, says the Bulletin of the Atomic Scientists.
i na još brdo mjesta:
https://www.nature.com/search?q=The+Bulletin+of+the+Atomic+Scientists&journal=
Stvarno treba bit teški specijalac da se tako prosere i napravi salto mortale samome sebi u usta u svega nekoliko prostoproširenih rečenica.
Znaš li uopće što je impact factor?