LOL

LOL
Budućnost putovanja.
Prije ćemo umrijet svi neg se sav led otopi. Nestašica hrane bi prvo nastupila zbog ekstremnih vremenskih neprilika suša i tuča, potapanje obala bi bio najmanji problem.
Ratovi oko resursa, jednostavno ljudska priroda je takva, sve ostalo je političko skupljanje bodova na histerčinoj gen Z koji su najslabije obrazovani pa je i lakše manipulirati njima kad im tupiš svih njihovi 20 godina o klimatskim promjenama.
Ne treba se ništ otopit samo nek nestane pčela gotovi smo.Imamo još 30 ak godina fore.
znači, seljenje odobalnih (hrv.: ofšor) perionica novca u ostale otočne "države". nadvodne.
ma neeee, prati čemo u metaversu
Boli nas taki, mi imamo 1000 otoka kad koji nestane necemo ni skuziti
Pametan potez.....
Nama ide dobro, CO2 nam ne smeta, ekonomija raste, turisti bućkaju nogive u bari jadranskoj
sada nas ovi eko manijaci zele unistiti, zabraniti plin, ugalj, naftu.... da bi postali siromasni, sve zbog par otocija....
neka se Kiribati i ostali svi isele u metaverzum i dozvole nama da se i dalje bogatimo.....
HrvaCka, since di si bio '91?
ja i dalje ne znam što je to metaversum. To je u svojoj osnovi nekakav 3D objekat koji možeš gledati preko VR naočala...?
ja i dalje ne znam što je to metaversum. To je u svojoj osnovi nekakav 3D objekat koji možeš gledati preko VR naočala...?
"Blagoslovljen bio onaj koji živi u neznanju, jer njegovo je kraljevstvo divno i sretno." (fdl 19,11)
A sad ozbiljno: zaista ne želiš znati.
Ucite od Nizozemske, seljacine otocke. Ili se javite Zuckrenom, i njegov Metaverse takodjer tone.
https://en.wikipedia.org/wiki/Land_reclamation_in_the_Netherlands
Virtualni alternativni svijet. Pristup je moguć i bez VR naočala, ali je dojam potpun tek s njima. Primjer, prošli tjedan je u Decentralandu održan glazbeni festival (Bjork, Gramatik, Ozzy i hrpa drugih glazbenika) i pristup je bio moguć i bez VR naočala.
Po meni cilj metaversa nije zamijeniti fizički svijet već ukloniti barijere i granice koje isti postavlja.
Po meni cilj metaversa nije zamijeniti fizički svijet već ukloniti barijere i granice koje isti postavlja.
WTF?
WTF?
RDP!
Ova recenica kao da je izvadena iz PR handbooka svakog bullshit startupa/politicke stranek/doktorata stranackog uhljeba.... besmislena nakupina rijeci...
Da nisi doktorirao u osijeku mozda?