Bit ce interesantno vidjeti dali ce biti zanimljiv tada kad se vise ne bude mogao rudariti ili ce biti, tko zadnji magarac 😅
Ethereum prelazi na energetski efikasniji oblik po
- poruka: 13
- |
- čitano: 5.839
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
You've read this here first.
o prelasku na pos slušam od 2016, baš me zanima kad će javiti da se odgađa opet
Za ethereum najavljuju taj pos i vec su ga odgadjali 5-6 puta sigurno! Nece ni sada biti nista od toga a ako ipak nekim cudom i bude sta ce ether sa time dobiti? Crypto je svima zanimljiv zbog moguce zarade a ne sa time sto nudi! Ako se prestane rudariti bit ce sigurno manje zanimljiv za vecinu

Za ethereum najavljuju taj pos i vec su ga odgadjali 5-6 puta sigurno! Nece ni sada biti nista od toga a ako ipak nekim cudom i bude sta ce ether sa time dobiti? Crypto je svima zanimljiv zbog moguce zarade a ne sa time sto nudi! Ako se prestane rudariti bit ce sigurno manje zanimljiv za vecinu
I ja sam tog misljenja
Bit ce interesantno vidjeti dali ce biti zanimljiv tada kad se vise ne bude mogao rudariti ili ce biti, tko zadnji magarac 😅
Može se stejkati... tko želi rudariti ima ETC koji ostaje PoW.
Binance je već pustio timeline, mislim da ovaj put neće biti odgađanja, odnosno vjerujem da će do 2023. ETH preći u PoS.
Ovo boldano bi se vremenom trebalo obrnuti i kripto projekti bi trebali ljudima postati zanimljivi zbog mogućnosti i projekata koji su na njima temeljeni. Naravno da je u startu radi popularizacije bilo ovako kako si napisao, ali ne vidim to u budućnosti.
Može se stejkati... tko želi rudariti ima ETC koji ostaje PoW.
mislim da bi RVN bio zanimljiviji
točno prema predviđanjima babe vange. inkredibl.
Cak i da to funkcionira, tek se treba pokazati u praksi.
Account bazirani sistemi, a eth pogotovo se pokazao izuzetno losh za znacajniji broj transakcija u sekundi.
Egzodus aplikacija to samo dodatno potvrdjuje.
ERGO mi se čini najboljim za mining nakon ethera jer troši najmanje struje, ne grije toliko grafičke i rigovi rade tiše
Ergo je moj favorit