A oni su veoma iskreni likovi. Evo odmah cemo poletiti i pre-order uraditi ...
Diablo IV stiže iduće godine i neće tretirati igra
- poruka: 10
- |
- čitano: 18.567
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hm da, nije los Immortal. No opet ne znaci da je dobar. Igram tu i tamo, meni licno monoton. O bacanje novca u bunar nebi, dao sam im 0.89 euro centi i od mene dosta. Ni p-feninga vise.
Bas tako, Diablo Immortal je katastrofa. Igra je iz temelja napravljena sa idejom mikro-transakcija. Pa igra ima brat bratu 15 valuta, svakom trgovcu moras placati drugom valutom, i sve se kupuju za prave pare. Jedino zlato u igrici nema skoro nikakvu svrhu. Od mene zasigurno nece dobiti nikad ni centa. Kad vidim "bundle of the day" i pise 30 eura, odmah mi se povraca. Ja ne mogu skontat prvo debile koji su spremni dati toliko para za nesto sto nema skoro nikakve vrijednosti, a drugo bezobrazluk Blizzarda da trazi toliko para. Pa za 30 eura mozes kupiti 2 AAA igre na nekom snizenju kojima ni jedan Diablo ne moze ni prismrditi, a ne ovaj jad.
Vizualno izgeda gore od d2r remastera. Kao neka igra iz 2016.
Davno su oni izgubili kredibilitet za raditi dobre igre.
Witcher 3 je izisao 2015, prije ce biti da izgleda kao neka igra iz 2005.
Pa to je igra za mobitele kaj ocekujete od grafike ?
Za pc su digli samo rezoluciju i to je to.
Diablo 4 pak izgleda vrhunski kaj se grafike tice

Probao "Besmrtnog" i nekako je tako-tako, nisam očekivao puno pa se nisam niti razočarao.
Vidio sam neke cijene na mikrotransakcijama i deinstalirao igru.
Četvorki ću svakako dati priliku, nekih tri do četiri mjeseca nakon izlaska, kada ju popeglaju

Nikad prije nisam igrao Diablo niti ništa u tom žanru, ali ovo mi se čini zanimljivo.