Top Gun: Maverick DLC – Ako ne ide, ne ide…

poruka: 4
|
čitano: 6.745
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Top Gun: Maverick DLC – Ako ne ide, ne ide…".
15 godina
offline
Top Gun: Maverick DLC – Ako ne ide, ne ide…

men ovo bilo toliki gušt čitati da sam se već prije kraja osjećao krivim (za nešto) i samo čekao da se dogodi neko sranje (kao ravnoteža).   ali nisam i nije. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
7 0 hvala 2
16 godina
offline
Re: Top Gun: Maverick DLC – Ako ne ide, ne ide…
Drago je legenda što se tiče avio simulacija. Imam DCS, ali sam tamo uglavnom letio MiG-21, MiG-15 ili helikopter Mi-8. Nisam letio američke letjelice niti sam ikada bio fasciniran istima. Ostaje samo nabaviti Rafal ako ikada izađe. Također sam dosta letio il2 sturmovik nove generacije, iako tu nema klikabilni kokpit. Ipak borbe u ww2 su uvijek bile impresivnije od zezancije s radarima i kerefekima. Microsoft Simulator traži mnogo jači PC nego što ga trenutno imam i smeta me loša simulacija oštećenja.
10 godina
offline
Top Gun: Maverick DLC – Ako ne ide, ne ide…

 

 

Nemam baš iskustva sa avio-simulacijama, osim nekih početaka prije 30 godina, te arkadnih igara sa letenjem, koje nemaju realnih dodirnih točaka.

 

Al' kao i drug Ajar, volim čitati Dragine tekstove vezano za bilo što.

 

Vjerujem da bi čovjek uživao u avio simulacijama ipak treba se posvetiti tome, te znati nešto vezano za sve to. Nije dovoljno biti dobar gejmer.

dzg
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
offline
Top Gun: Maverick DLC – Ako ne ide, ne ide…

...

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice