Kakve bi bile za office sluške? Vidim da imaju neki low latency mod, to bi dobro došlo za razgovore.
Što se tiče mikrofona, pick-upa li i koliko zvukove iz prostorije?
Kakve bi bile za office sluške? Vidim da imaju neki low latency mod, to bi dobro došlo za razgovore.
Pitanje jedno me muči, da li su bolje od Sony MX (koje već) ili nisu? Mislim da se cijela priča svodi oko toga mada je Sony poprilično skup.
Uređivano: Ispričavam se: Mislio sam da su skušalice za utišavanje buke pa sam ih usporedio sa Sonyem. Meni je ionako i ovako Audio-Technica sledeća na listi prioriteta.
Za ured bi bile odlične, pasivna izoloacija buke je vrlo solidna, u svakom pogledu u rangu drugih zatvorenih naglavnih slušalica s jastučićima od umjetne kože. U recenziji imaš uzorak mikrofona u kojem možeš čuti njegovu "općenitu" kvalitetu. Zvukove iz prostorije će pobrati ako je netko u tvojoj blizini glasno priča, no u "normalnim" uvjetima nisam naišao na takve probleme.
Pozdrav,
kupio sam ove slušalice i imam jedan problem - kada ih spojim na laptop dolazi do konstantnog prekida signala prilikom reprodukcije audia.
Slušalice sam testirao spajanjem na mobitel i rade bez problema pa zaključujem da nije problem u njima.
Provjerio sam postavke (bluetooth i audio), reinstalirao drivere i tu se sve čini u redu.
Na kraju sam skužio da slušalice rade "normalno" kada isključim wifi na laptopu...pretpostavljam da dolazi do nekakvih interferencija između bluetooth-a i wifi-a...
Može li se tu što napraviti, odn. koje su mi opcije?
Laptop je na Win11, a modem je T-Comov Speedport.
Koji laptop je u pitanju? Eventualno da probaš uzeti vanjski bluetooth adapter (da je barem BT4.0 ili noviji)
Asus Vivobook Pro N705UN
Vidim da on ima ugrađen BT4.0 međutim nije isključeno da se nešto pregrijava. Rekao si da radi ako isključiš WiFi (to je fizički jedan modul). A da pokušaš spojiti se na 2.4GHz pa na 5GHz mrežu zajedno s uključenim bluetoothom pa vidjeti kako se onda ponaša? Bacam samo ideje, ali ja bih nakon toga pokušao ovo što sam ti napisao (vanjski BT adapter).
Pokušao sam s 2.4GHz i 5GHz pojasom i situacija je ista.
Spojio sam se danas i s drugim (poslovnim) laptopom na kućnu mrežu i nije bilo problema sa slušalicama...pa bi se možda dalo zaključiti da je problem u Asusovom laptopu.
No, ono što me dodatno buni je što kad laptop (Asus) spojim na hotspot od mobitela, problema nema...
Ne znam što zaključiti iz ovog...
Samo da javim da je problem bio u WiFi adapteru ugrađenom u laptop koji ne podržava 5GHz, što sam riješio kupnjom Wireless USB adaptera (s podrškom za 802.11 b/g/n/ac standard).
Doduše, sad mi se čini da mi je Internet nešto sporiji, odn. imam dojam da je manje responzivan, kao da se stranice sporije učitavaju...
Iako, kada odvrtim speedtest, nema značajnih razlika u odnosu na prije, što me malo zbunjuje...
S obzirom da nisam znao hoće li WiFi adapter riješiti problem sa slušalicama, uzeo sam neki jeftiniji model (Chipoteka)...mislite li da bi kupnja nekog "kvalitetnijeg" adaptera utjecala na ovaj novi problem s Internetom...ili je nešto drugo u pitanju?