Sve je manje vremena za reagirati i usporiti klima

poruka: 20
|
čitano: 7.577
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sve je manje vremena za reagirati i usporiti klima".
10 godina
neaktivan

price za malu decu 

Battlenet - TheProdigy#2234

7 5 hvala 0
14 godina

ionako biće skoro propast sveta, nek propadne nije šteta

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Da probam pogađat šta je slijedeće na redu kod (d)novinara:

Za klimatske promjene smo krivi svi mi koji jedemo meso

6 0 hvala 0
4 godine
Re: Sve je manje vremena za reagirati i usporiti k
Jelda? Isto ko i heliocentrični sustav, ha? :)
4 godine
Djelomično i ovisno o vrsti mesa koju jedeš
11 godina
Bas je to najveca prijetnja pored nato i rusa koji gledaju kako da se medusobno njukaju.

0 0 hvala 0
16 godina
Nema straha, električni automobili i eko porezi će sve to riješiti, a Mesija Musk će biti donosioc novog Novog zavjeta koji će riješiti sve probleme čovječanstva i transcendirati nas na višu razinu postojanja.

7 0 hvala 0
15 godina

Iskreno, više me boli tuki.
Evo me u 50oj, otkad znam za sebe kmeči se o ovome i onome. Nestaju i biljne i životinjske vrste. Nestaju ledenjaci, otapaju se polovi, skapavaju medvjedi.
Osobno, kad god mogu i gdje god mogu vozim obični bajk. Oko mene pak sve više elektrocikala, romobila, skutera.

Imamo malo štedljivo auto, oko nas tutnje SUV-ovi i ne da anuliraju nego duplaju zagađenje.
Recikliramo što god stignemo, a oni sve hiću na istu hrpu.
Kupujem LED-ice iako crkavaju ko blesave i više trošim no štedim. Da ne spominjem prljavu proizvodnju LED-ica
Seru o plastičnim slamčicama, a po offline i online dućanima nikad više plastikarije za klince.
Testovi za koronu anyone? Plastike ko dreka u tome.
Skupljam smeće iz prirode, a ekipa hiće šlepere toga unaokolo. Cijele rijeke plastike ulijevaju u mora.
Vlada serenda o ekologiji te kako moramo ovo i ono, a ispod šanka prodaju cijele šume.
Mažu nam oči eko vozilima, koja su sve drugo samo ne eko.
Apple prestao isporučivati adaptere i slušalice, kao zbog ekologije, a ekipa sve naruči online i umjesto jedne ambalaže i transporta imamo tri.
Samsung je pričao, da Aple ovo i ono, a mi ne. Sljedeće godine eto i njih u istom taboru. Jel moraju radit X serija mobitela svake godine?
Jel baš moraju raditi uređaje nepopravljivima?
Štedimo struju, a ekipa rudari kriptovalute ko blesava.
Ima toga još. I sva se ekologija lomi preko naših leđa.
A veliki i dalje fino zarađujuju i izrabljuju ljude i planetu. S jedne strane plaču po mrežama, doniraju za čišćenje ovoga i onoga, a s druge truju gdje god stignu.
Ja ću i dalje po svom, štedljivo i biti malen ispod zvijezda,
no puna mi je kapa medijskog plašenja i strašenja, dramatiziranja i krokodilskih suza.
</rant>

Moj PC  
38 0 hvala 8
11 godina
neaktivan

Uskoro krecu CO2 krediti, a nije problem bombardirati rafinerije, skladista puna municije i slično. Licemjerje na n-tu.

0 0 hvala 0
11 godina

Svake godine isto sranje, i svake godine ništa se ne događa. I tako već 50 godina govorite.

404 Greške a nema ih nigdje
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Nema ljudskoj rasi spasa... U genetici im je da hrle za profitom i napretkom dok je ocito da sto tehnoloski napredniji - to je propast planeta ocitija...

Jebes takav napredak.

Truth in engineering.

2 1 hvala 0
14 godina

Don't look up! Don't look up!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Evo malo eko eksplozija iz Ukrajine....

https://9gag.com/gag/avAyQLW#comment

https://9gag.com/gag/aRrBM9y#comment

To Each His Own.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Krx kaže...

Iskreno, više me boli tuki.
Evo me u 50oj, otkad znam za sebe kmeči se o ovome i onome. Nestaju i biljne i životinjske vrste. Nestaju ledenjaci, otapaju se polovi, skapavaju medvjedi.
Osobno, kad god mogu i gdje god mogu vozim obični bajk. Oko mene pak sve više elektrocikala, romobila, skutera.

Imamo malo štedljivo auto, oko nas tutnje SUV-ovi i ne da anuliraju nego duplaju zagađenje.
Recikliramo što god stignemo, a oni sve hiću na istu hrpu.
Kupujem LED-ice iako crkavaju ko blesave i više trošim no štedim. Da ne spominjem prljavu proizvodnju LED-ica
Seru o plastičnim slamčicama, a po offline i online dućanima nikad više plastikarije za klince.
Testovi za koronu anyone? Plastike ko dreka u tome.
Skupljam smeće iz prirode, a ekipa hiće šlepere toga unaokolo. Cijele rijeke plastike ulijevaju u mora.
Vlada serenda o ekologiji te kako moramo ovo i ono, a ispod šanka prodaju cijele šume.
Mažu nam oči eko vozilima, koja su sve drugo samo ne eko.
Apple prestao isporučivati adaptere i slušalice, kao zbog ekologije, a ekipa sve naruči online i umjesto jedne ambalaže i transporta imamo tri.
Samsung je pričao, da Aple ovo i ono, a mi ne. Sljedeće godine eto i njih u istom taboru. Jel moraju radit X serija mobitela svake godine?
Jel baš moraju raditi uređaje nepopravljivima?
Štedimo struju, a ekipa rudari kriptovalute ko blesava.
Ima toga još. I sva se ekologija lomi preko naših leđa.
A veliki i dalje fino zarađujuju i izrabljuju ljude i planetu. S jedne strane plaču po mrežama, doniraju za čišćenje ovoga i onoga, a s druge truju gdje god stignu.
Ja ću i dalje po svom, štedljivo i biti malen ispod zvijezda,
no puna mi je kapa medijskog plašenja i strašenja, dramatiziranja i krokodilskih suza.
</rant>

Ma piši što god želiš, al zatvorio si </rant> tag, a nisi ga nidgje otvorio... pa daj čovječe uozbilji se, zbog takvih kao ti, klimatske nepogode će nas ubiti.

Trust nobody, become the best !
15 godina
Mr.ddevil kaže...

Ma piši što god želiš, al zatvorio si </rant> tag, a nisi ga nidgje otvorio... pa daj čovječe uozbilji se, zbog takvih kao ti, klimatske nepogode će nas ubiti.

U trenutku kad sam stiskao Pošalji, pogledam na tag i mislim se nevalja, treba ovako <rant /> ma neće nitko skužit.
Ali grdno sam se prevario. The Nerd is strong here

15 godina

Nekad sam se brinuo kako će izgledati svijet u 2050. zbog klimatskih promjena, sad nisam siguran ni hoće li biti svijeta za godinu dana.

1 0 hvala 0
4 godine
Bug Manijak kaže...

Svake godine isto sranje, i svake godine ništa se ne događa. I tako već 50 godina govorite.

Događa se, ali promjene su relativno spore promatrajući kroz čovjekov životni vijek.

6 godina

A da, osim povećanja broja tornada i uragana, megasuša, katastrofalnih požara, poremećaja u režimima padavina, poplava bez presedana, masovnih pomora ptica, riba i kukaca, povećanja oceanskih mrtvih zona, kiseljenja oceana, izbjeljivanja koralnih grebena, slabljenja oceanskih struja, poremećaja u zračnima, metanskih kratera na arktiku, topljenja planinskih i polarnih glečera itd, baš ništa se ne događa. Brus Vilis bi umro od dosade, nigdje asteroida na vidiku.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2022 14:28 (Al Crane).

1 0 hvala 0
6 godina
Mar kaže...
Nema straha, električni automobili i eko porezi će sve to riješiti, a Mesija Musk će biti donosioc novog Novog zavjeta koji će riješiti sve probleme čovječanstva i transcendirati nas na višu razinu postojanja.

Evo Musk poziva na povećanu proizvodnju nafte, upravo nas je spasio.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
6 godina

Mnoga mjesta na sjevernoj polutci već su se u travnju kuhala na +45°C... Indijski potkontinent, zona sa 1,5mlrd ljudi, među njima.

Nearly the hottest place on Earth, India swelters amid brutal heat wave | AccuWeather

Early Season Heat Waves Strike India (nasa.gov)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice