5600 kuna, koji kurac?? Ja sam svoju (još uvijek koristim) Maximus VIII Hero platija malo iznad 200 eura.
ASUS ROG Maximus Z690 Hero - Nije Extreme, ali nij
- poruka: 13
- |
- čitano: 11.206
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Denise, sto mislis o maticnoj Gigabyte Z690 Aorus Elite DDR4?
Danas ili sutra kupujem novi PC, i jos je jedino ostalo pitanje koju maticnu od navedenih uzeti:
1.) Gigabyte Z690 Aorus Elite DDR4 2145kn
2.) Asus TUF Gaming Z690-Plus DDR4 2455kn
3.) MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4 2800kn
Z690 Aorus Elite je najjeftiniji, a ne vidim jednu jedinu sitnicu zbog koje bi vrijedilo dati vise novca za Asus ili MSI.
Zbog cega je Gigabyte jeftiniji i isplati li se dati vise za ove druge dvije opcije?
5600 kuna, koji kurac?? Ja sam svoju (još uvijek koristim) Maximus VIII Hero platija malo iznad 200 eura.
Precijenjeni brand i serije matičnih ploča...
Glavno da svijetli!
Gigabyte bi ti trebao biti dobar.
Denise, sto mislis o maticnoj Gigabyte Z690 Aorus Elite DDR4?
Danas ili sutra kupujem novi PC, i jos je jedino ostalo pitanje koju maticnu od navedenih uzeti:
1.) Gigabyte Z690 Aorus Elite DDR4 2145kn
2.) Asus TUF Gaming Z690-Plus DDR4 2455kn
3.) MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4 2800kn
Z690 Aorus Elite je najjeftiniji, a ne vidim jednu jedinu sitnicu zbog koje bi vrijedilo dati vise novca za Asus ili MSI.
Zbog cega je Gigabyte jeftiniji i isplati li se dati vise za ove druge dvije opcije?
MSI nisam ni gledao jer je osjetno skuplja od Asusove i Gigabyteove ploče, a da sam biram između te dvije odabrao bih Gigabyteovu.
I to je još osjetno povoljnija ploča ?
Pa ovo je LUDILO
Dakle za grafu treba iskeširati još minimum 20 milja
Pa onda još 5 x 2 milje za SSD
50 milja će biti malo za komp 🤣🤣🤣🤣🤣
Pa kakvo je ovo LUDILO ?
MSI nisam ni gledao jer je osjetno skuplja od Asusove i Gigabyteove ploče, a da sam biram između te dvije odabrao bih Gigabyteovu.
Koji je razlog ovoj lakrdiji od cijene? Mislim konkretno na Asusovu ploču Z690 Hero?
Koji je razlog ovoj lakrdiji od cijene? Mislim konkretno na Asusovu ploču Z690 Hero?
Vrlo jednostavno, ima tko ce kupovat i takve ploce pa zato postoji ponuda...
Kako je to njima uopće isplatljivo raditi ploče koje koštaju više od 700€ osim radi marketinga i "fake" sintetičkih benchmarka?
Koliko ljudi to zapravo i kupi?
Dovoljno ih kupi zato ih i rade...