Eto ja prvi pa ako možeš štogod mukti... ručak sam skuhao...sad čekam kraljicu da dođe pa da idemo za stol... piletina s graškom i ječmom
Eto ja prvi pa ako možeš štogod mukti... ručak sam skuhao...sad čekam kraljicu da dođe pa da idemo za stol... piletina s graškom i ječmom
Zar ne bi razvoj svih tih letjelica trebao biti drzan u tajnosti?
Braća Horten bi bila jako ponosna da vide ovog Ohotnika. Očigledno, njihov osnovni oblik letećeg krila je aktualan i dan danas.
pa Penaud kao idejni tvorac, a i par modela njergovih je letjelo (pogon na gumenu vrpcu !!!) bi sigurno bio ponosan....
meni ovo, ovak na slici, izgleda kao oveći komad plastike. karakterističan odsjaj ...
Nagorno-Karabah je prošle godine pokazao kako se dronom (turskim) , protivnička strana razmontira kao beba zvečku.
Najpametnija investicija. Posebno za male zemlje i terene slične našem.
Rafali i ostala čudesa služe za naslikavanje po paradama i pravljenje postera.
Vučiću sad sline cure kad gleda ovaj zrakoplovčić.
Ruska vojna propaganda radi svoj posao. Hladni rat se nastavlja i naoružanje je bitnije nego kvaliteta života u zemlji.
meni ovo, ovak na slici, izgleda kao oveći komad plastike. karakterističan odsjaj ...
Iskreno govoreći meni su Rusi oduvijek imali neki relativno čudan smisao za odabir boja koje koriste na svojim avionima te u svemiru.
Gotovo uvijek su to neke čudne nijanse zelene, bijele ili plave boje.
Iskreno govoreći meni su Rusi oduvijek imali neki relativno čudan smisao za odabir boja koje koriste na svojim avionima te u svemiru.
Gotovo uvijek su to neke čudne nijanse zelene, bijele ili plave boje.
a ne... Madžari... njihove boje na autima, Opelima osobito koji su se proizvodili, su nešto specijalno...
te nijanse...
jedino mi sad nije jasan trend onih "uljanih" boja na utima 'ko da je boja iz željezarije nalickana na kolesa....
valjda posljedica Fukushime, tj. da ona tvornica tam blizu, specijalizirana za metalik varijante sivih nijansi, je izvan proizvodnje...
a propos ove fotke, pa svi avioni s kompozitnim materijalima su au naturel nekakva izbljedjela pistacchio boja...
pa Penaud kao idejni tvorac, a i par modela njergovih je letjelo (pogon na gumenu vrpcu !!!) bi sigurno bio ponosan....
Hvala Jura što si me naveo na malo istraživanje, spominjući tog Penauda i njegove modele. Bilo je vrlo zanimljivo i saznao sam, što kaže u Velom mistu, puno lipih stvari..
Pa vjerojatno i je oveci komad "plastike". Dosta novih aviona i jesu "oveci komadi plastike" od raznih laganih i cvrstih kompozitnih materijala.
Pa vjerojatno i je oveci komad "plastike". Dosta novih aviona i jesu "oveci komadi plastike" od raznih laganih i cvrstih kompozitnih materijala.
pa, to se može tumačiti u smislu trabanta (= funkcionalno; od duroplasta) ili samo makete za fotografiranje.
glazbena literatura:
Da su složili to od lego kockica izgledalo bi profesionalnije i kvalitetnije.
pa, to se može tumačiti u smislu trabanta (= funkcionalno; od duroplasta) ili samo makete za fotografiranje.
Pa moglo bi, no nisam siguran da bi im to nesto pomoglo. Nije da ne znaju raditi avione, nisu oni Iran. Meni je interesantno da uopce ovakve letjelice razvijaju "javno", al ajde valjda racunaju na svjetsko trziste umjesto samo na Rusiju pa se reklamiraju.
A mozda su Trabant (da su koristili bolje materijale, bi taj auto bio toliko los), a mozda su i https://www.scaled.com/.