Nedostaje mi Hard report...
VIDEO: Hard core spika o Alder Lakeu i SSD-ovima s
- poruka: 11
- |
- čitano: 8.061
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aj bar neštoSamo jedna opaska ovo izgleda koda gledam Dnevnik u 20h
Jedva čekam ovaj Bug, samo da ga dignem u zrak i da se slikam sa njim kao u Lion-Kingu. Ne moram ga ni otvarati.. ali dobit ćete sliku.
Sa takvim stavom i pljuvanje po Bug-u i BOL-u, nećeš doživjeti 13. mjesec staža. Mark my words. A poprilično si se napljuvao iz izvora sa kojeg piješ vodu.
Sa takvim stavom i pljuvanje po Bug-u i BOL-u, nećeš doživjeti 13. mjesec staža. Mark my words. A poprilično si se napljuvao iz izvora sa kojeg piješ vodu.
Ideš na ignore jer nekužim te tvoje ubitačno dosadne proljeve od fora i komentara a vidim i ostali pa mogu predpostaviti da nije u meni problem, Live long and prosper.
Fale jebacki Talk-show i hard-report...
Dobro je pratiti nova dostignuća u smislu obaviještenosti, ne i u smislu da se npr. kupuje procesor koji ti ne treba. A samo čitanje o tome usmjerava um na kupovinu, pošto je um kao napaljeni majmun, skočio bi na sve šta se stavi pred njega.
Najbolje emisija koju možete gledati na malim ekranima. Gdje god da se pojave bugovci rasture temu na proste faktor.
BUG je legenda koja traje. Odlična emisija.
Da, to su kompjuteri. BUG čini ljude sretnima. Volim kompjuter, volite BUG, čitajte i gledajte bugovce.
Denis je ljudina. Nema toga što on ne zna o kompjuterima, a Dragan odličan voditelj. Bugovci su vrhunski profesionalci visoke kvalitete.
Ostavite se ljudi jala, te ako nemate nešto suvislo za komentirati, produžite dalje.
Ne volim kada se BUG napada i tome slično.
BUG je najbolji i dalje takav misliostati.
BUG, rula nadmoćno!!
Mi volimo BUG i sve što pod BUG spada.