Xiaomi će masovno proizvoditi električne automobil
- poruka: 11
- |
- čitano: 7.010
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ha, njima bi se moglo i povjerovati. Kad to obeća multimilijarderska tehnološka kompanija pod vlasništvom prve ekonomije svijeta nije isto kao kad rimac obeća robotaksi, jel.
Xaomi i ja sam poceo dobivati reklame,tako da prelazim na nesto drugo. Iskreno ne znam ih ugasiti. Platim nesto i zelim koristiti to kako ja zelim.
Nisu čuli za redukcije struje u Kini?
Nisu čuli za redukcije struje u Kini?
smijati cemo se mi ove zime sa redukcijama plina ;)
Xaomi i ja sam poceo dobivati reklame,tako da prelazim na nesto drugo. Iskreno ne znam ih ugasiti. Platim nesto i zelim koristiti to kako ja zelim.
Reklame se jednostavno ugase kad uzmes drugi mobitel.
Reklame se jednostavno ugase kad uzmes drugi mobitel.
Vezano za reklame na Xiaomiju, rekao bih da je njihovo postojanje dobro poznato i dokumentovano, pa kome je bitno može (i trebalo bi) da se informiše pre kupovine. Koliko znam, uvek se mogu isključiti, pogotovo bi to trebalo da bude slučaj u EU. Uzgred, imao sam RN2, Mi 5s i imam Mi 9T. Na nekom od ovih starijih su se sa određenim updateom pojavile reklame u predinstaliranim aplikacijama te ih je tu trebalo isključiti, i to je to - izguglalo se i namestilo u manje od 5 minuta. Na Mi 9T, koji je najnoviji, nisam video niti jednu. Sad sam radoznao kakva je situacija kod dvojice kolega na Mi 10T Pro (jedan je pre imao RN8 Pro) i sestre koja ima RN8, mada se niko od njih nije žalio.
Edit: Kolačiću, gde tačno vidiš reklame?

smijati cemo se mi ove zime sa redukcijama plina ;)
ove zime ne...
skladišta plina su nam na 90%
Vezano za reklame na Xiaomiju, rekao bih da je njihovo postojanje dobro poznato i dokumentovano, pa kome je bitno može (i trebalo bi) da se informiše pre kupovine. Koliko znam, uvek se mogu isključiti, pogotovo bi to trebalo da bude slučaj u EU. Uzgred, imao sam RN2, Mi 5s i imam Mi 9T. Na nekom od ovih starijih su se sa određenim updateom pojavile reklame u predinstaliranim aplikacijama te ih je tu trebalo isključiti, i to je to - izguglalo se i namestilo u manje od 5 minuta. Na Mi 9T, koji je najnoviji, nisam video niti jednu. Sad sam radoznao kakva je situacija kod dvojice kolega na Mi 10T Pro (jedan je pre imao RN8 Pro) i sestre koja ima RN8, mada se niko od njih nije žalio.
navodno se pojavljuju u sistemskim aplikacijama, mada ja to na Redmi note 9 pro baš i ne vidim..
ovdje piše kako se uklanjaju ako ih vidi.
https://www.racunalo.com/kako-iz-xiaomi-miui-11-i-miui-12-ukloniti-sve-reklame/
navodno se pojavljuju u sistemskim aplikacijama, mada ja to na Redmi note 9 pro baš i ne vidim..
ovdje piše kako se uklanjaju ako ih vidi.
https://www.racunalo.com/kako-iz-xiaomi-miui-11-i-miui-12-ukloniti-sve-reklame/
File explorer, Calculator itd.