Nije mi jasno kako verzija bez numpada i s nesto manjim strelicama moze kostati isto kao i full sized mx keys...
Logitech MX Keys Mini - Kompaktni multipraktik
- poruka: 14
- |
- čitano: 19.648
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
For anyone wondering, tipkovnica je veće dužine od iPada Air 4 (onaj novi) i vjerojatno i od drugih iPada (te Android tableta do 11 incha), tako da nije najoptimalnije rješenje za tipkanje. Nije da se ne može, ali vjerojatno bi mi koji imamo iPade trebali tražiti dalje.
Šteta inače, jer mi djeluje super, a s obzirom na cijene nekih drugih uređaja ova i nije toliko skupa.
Edit:
našao sam jednu bežičnu tipkovnicu od "Trusta", vrlo je sličnih dimenzija kao i ova, ali cijena joj je daleko manja (manje od 114kn). Ako netko zna da li to vrijedi čemu?
Tipkovnica TRUST Nado, US layout, be - 101.200.551 - Links
Je li kompatibilna s Android tabletom?
Je li kompatibilna s Android tabletom?
JEST. scroll do "SYSTEM REQUIREMENTS", spaja se putem bluetootha
Logitech MX Keys Mini Wireless Illuminated Keyboard
U odnosu na MX keys, ova je tipkovnica skuplja, ali vjerujem da ima publiku. Meni MX keys ne stane sasvim u laptop torbu, pa je teško prenosiva. Ova manja bi bila idealna. Još jedna stvar koje bih se htio dotaknuti je cijena - na Njemačkom Amazonu košta cca 96€, što je daleko povoljnije od cijene koja stoji u članku - preračunato je razlika nešto manje od 200-njak kuna.
For anyone wondering, tipkovnica je veće dužine od iPada Air 4 (onaj novi) i vjerojatno i od drugih iPada (te Android tableta do 11 incha), tako da nije najoptimalnije rješenje za tipkanje. Nije da se ne može, ali vjerojatno bi mi koji imamo iPade trebali tražiti dalje.
Šteta inače, jer mi djeluje super, a s obzirom na cijene nekih drugih uređaja ova i nije toliko skupa.
Edit:
našao sam jednu bežičnu tipkovnicu od "Trusta", vrlo je sličnih dimenzija kao i ova, ali cijena joj je daleko manja (manje od 114kn). Ako netko zna da li to vrijedi čemu?
Tipkovnica TRUST Nado, US layout, be - 101.200.551 - Links
U Linksa sam kupio BT tipkovnicu LOGITECH K380 na popustu za 299 kuna, sa Androidom radi odlično, spajam je na smartphone i tablet. TRUST Nado je jeftinija, ali nema hrvatska slova (ć,č,ž...), dok sve Logitechove imaju.
Nije mi jasno kako verzija bez numpada i s nesto manjim strelicama moze kostati isto kao i full sized mx keys...
Isto kao i boca vina od 0.7l u odnosu na 1l, ili pivo od 0.33l košta kao ono 0.5l. Jbg. sve ima logike ako pretvoriš u prave mjere.
Ne pitam za ovu Logitech, nego onu jeftiniju Trust iz tvojeg linka
U odnosu na MX keys, ova je tipkovnica skuplja, ali vjerujem da ima publiku. Meni MX keys ne stane sasvim u laptop torbu, pa je teško prenosiva. Ova manja bi bila idealna. Još jedna stvar koje bih se htio dotaknuti je cijena - na Njemačkom Amazonu košta cca 96€, što je daleko povoljnije od cijene koja stoji u članku - preračunato je razlika nešto manje od 200-njak kuna.
ja ju ne vidim
Imam i logitech mx keys za posao i to je najbolja tipkovnica koju sam koristio (ne preferiram mehaničke), ali ju ne bih koristio za tablet.
odmah prvi link, i kad otvori imas birat Keyy, Mini, Keys plus
Još jedna u nizu vrlo dobra receznija od našeg odličnog bugovca Šuštinja. Sažeto, bogato informacijama, kvaliteno obrađena tematika.
Well, btw, Logi rastura. Fakat su im keyboardi drugačiji od ostalih proizvođača. Manja za lap torbu, a veća za mado.
Bilo bi dobro da je autor recenzije stavio koju sliku iz vlastitog iskustva pa da možemo doznati da li je to istina ili ne..
Jel ima netko tko bi možda mijenjao MX Keys (klasična, ne Mini) s Italian layoutom za onu s HR layoutom uz moju nadoplatu?