Nije mi baš jasna razlika:
Hrvatska pošta pod istragom AZTN-a jer jedina u Europskoj uniji naplaćuje naknadu za kontrolni pregled malih pošiljki
i
Šest poštanskih operatora naplaćuje pristojbe za obje vrste pošiljaka (ne-IOSS i IOSS):
Hrvatska pošta pod istragom AZTN-a jer jedina u Europskoj uniji naplaćuje naknadu za kontrolni pregled malih pošiljki
i
Šest poštanskih operatora naplaćuje pristojbe za obje vrste pošiljaka (ne-IOSS i IOSS):
Izostavio si ključni dio rečenice koji prethodi citiranome: "U ovotjednom broju Nacionala objavljeno je kako je...".
Dakle, ili je to interpretacija Nacionalovog novinara ili je prijava AZTN-u tako napisana, s tvrdnjom da Hrvatska jedina to radi.
Radi bolje preglednosti, volio bih da ste sve zemlje prikazali u tabeli (ukljucujuci i HR).
Zatim, na kraju teksta je napisano da HR posta ima naknadu 2-4€ te me zanima po kojem ste to tecaju izvukli ako naknada iznosi 18,50 kn do 37 kn.
Kome se zalit na nekorektne cijene naftnih derivata s obzirom na cijenu barela na svjetskom trzistu ?
Jel moguce da nas drzavnih vrh haraci da nahrani uhljebe (?)
Meni samo nije jasno kako ih to košta, ako su se donedavno hvalii superubernovommodernom sortirnicom u Velikoj Gorici. Što to tamo nije automatika nego uz sve to još netko mora ručno gledati da li je IOSS ii ne?
Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
Meni samo nije jasno kako ih to košta, ako su se donedavno hvalii superubernovommodernom sortirnicom u Velikoj Gorici. Što to tamo nije automatika nego uz sve to još netko mora ručno gledati da li je IOSS ii ne?
klasično preseravanje o naplati posla da bi se uzela lova
slično kako se za ovrhe uzima po soma kuna za troškove po odvjetničkoj tarifi, a trošak im je isprintati unificirani komad a4 papira kojih ispunjava pripravnik bar 100 komada dnevno za minimalnu satnicu
njemu plate parsto kuna dnevno, a on im nakuca 100.000 kuna zarade taj dan
Danas je tek AZTN objavio da je 3. veljače 2022. pokrenut postupak:
https://www.aztn.hr/aztn-pokrenuo-postupak-protiv-hrvatske-poste-d-d/