Rusija lansirala filmsku ekipu na ISS, prvu u povi
- poruka: 12
- |
- čitano: 5.384
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neloše. Ja bih na njihovom mjestu napravio remake filma Barbarella.
Prije bi to ispao XXX film s obzirom na količinu filmske ekipe
Neloše. Ja bih na njihovom mjestu napravio remake filma Barbarella.
Prije bi to ispao XXX film s obzirom na količinu filmske ekipe
Pravom artisti ne treba puno...
Snimanja će se odvijati primarno u ruskom segmentu postaje, onom koji je nedavno završio u vijestima zbog određenih tehničkih problema, kada je navodno psihički rastrojena američka astronautkinja bušilicom napravila rupu na ruskom dijelu stanice, kako bi zbog prijavljenog kvara bila poslana na Zemlju prijevremeno, gdje bi dobila bolju medicinsku skrb za svoje stanje (venska tromboza u vratu). Izgleda da Amerikanci nisu pošteđeni loše zdravstvene skrbi čak ni u svemiru.
Eto, ispravljeno
Pise u clanku.
Snimanja će se odvijati primarno u ruskom segmentu postaje, onom koji je nedavno završio u vijestima zbog određenih tehničkih problema, kada je navodno psihički rastrojena američka astronautkinja bušilicom napravila rupu na ruskom dijelu stanice, kako bi zbog prijavljenog kvara bila poslana na Zemlju prijevremeno, gdje bi dobila bolju medicinsku skrb za svoje stanje (venska tromboza u vratu). Izgleda da Amerikanci nisu pošteđeni loše zdravstvene skrbi čak ni u svemiru.
Eto, ispravljeno
Duboki rusofili na ovom forumu, tko zna koliko ih je jos u vladi.
prestao sam ovdje čitati članke... mirišu mi na 24sata
Eto, ispravljeno
Naravno, samo smijemo pričati kroz prizmu zapadnjačkih vijesti.
Apple good, Huawei bad.
US good, Russia China bad
OK, Amerofilu
"žuti žutuju a crveni putuju".
dok se ameri prekenjavaju "teknološkim dostignućima", rusi potiho rovare i uvijek ih preveslaju i prestignu. s obzirom na to da su kinezi još samozatajniji, kroz dan dva mogla bi već stići i njihova razglednica s marsa (uz ). ts, ts ...
Eto, ispravljeno
Naravno, samo smijemo pričati kroz prizmu zapadnjačkih vijesti.
Apple good, Huawei bad.
US good, Russia China bad
OK, Amerofilu
To je sve sto si uspio smisliti? Budi hrvatofil, ne znam sto bi obozavao neke strane nacije.