Reklame su uništile YT
TikTok dostigao milijardu mjesečno aktivnih korisn
- poruka: 10
- |
- čitano: 3.841
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Reklame su uništile YT
ne bih se složio. Reklame pomažu YT kreatorima da zarade honorar/punu plaću za daleko, daleko veći trud koji pokazuju nego priglupi (i često opasni) tiktok skečevi napravljeni u 3 minute.
No doduše drugačija grupa ljudi je na tom "tik toku", uglavnom djeca do 15 godina. YT ima fenomenalne kanale, bilo da se radi o čistoj zabavi ili o nečem mnogo ozbiljnijem, nađe se kanala za doista svakog.
Placam YT Premium i nisam pozalio. Uz to dobis i YT Music (iako koristim Spotify).
Kad je krenuo covid i svi su doma bili, osjetno su se pojacale reklame na YT.
TikTok ne mogu vidit... zgadili su mi neke pjesme... i jako repetativna platforma.
Placam YT Premium i nisam pozalio. Uz to dobis i YT Music (iako koristim Spotify).
TikTok ne mogu vidit... zgadili su mi neke pjesme... i jako repetativna platforma.
A znači ti si taj jedan koji plaća YT premium.
A znači ti si taj jedan koji plaća YT premium.
Nije mi problem
Pošto primarno gledam Youtube na TV-u fkt su mi na živce išle reklame... jednom sam nabrojao čak 6 reklama u videu od 13 minuta (i to one koje nemožeš skipat).
Pošto primarno gledam Youtube na TV-u fkt su mi na živce išle reklame... jednom sam nabrojao čak 6 reklama u videu od 13 minuta (i to one koje nemožeš skipat).
Vanced i share-aš na telku. :)
Ja sam kratko imao premium preko vpn-a
plaćao smiješnih 15tak kn, ali sam odustao
što manje novaca google-u to bolje.
Vanced i share-aš na telku. :)
Ja sam kratko imao premium preko vpn-a
plaćao smiješnih 15tak kn, ali sam odustao
što manje novaca google-u to bolje.
A cemu sve to kad mogu platiti samo 64kn za premium. Ne vidim nijednu reklamu ni na jednoj platformi vise, plus dobis jos neke benefite koji budu fkt korisni. Ali sve ovisi o tome kakav si korisnik...