"Državno sponzorirane kibernetičke napade organiziraju nalogodavci iz pojedinih država, a pri tome posredno ili neposredno koriste različite organizirane aktere za provođenje napada."
weasel words overload :) volim procitat kvalitetan bullshit
"Državno sponzorirane kibernetičke napade organiziraju nalogodavci iz pojedinih država, a pri tome posredno ili neposredno koriste različite organizirane aktere za provođenje napada."
weasel words overload :) volim procitat kvalitetan bullshit
još od 1980. nismo bili ikome bitni (nije da smo sad nešto ali daj šta daš).
Pa pustite ljude da napadaju, kada dodu do informacija i vide u kakvoj smo situaciji mozda se sazale i posalju stagod eurica. Nije svako zlo za zlo :)
taman i ja o tome razmišljam nakon čitanja članka.
nakon 5 spomena mi se počela dizati kosa na glavi, nakon 6. spomena lagano je krenula kosa otpadati, a kako je dalje išlo tako su mi oči počele krvariti.
To i mene zanima, kako su dokazali i gdje su ti dokazi da je neka država sponzorirala kibernetički napad?
taman i ja o tome razmišljam nakon čitanja članka.
nakon 5 spomena mi se počela dizati kosa na glavi, nakon 6. spomena lagano je krenula kosa otpadati, a kako je dalje išlo tako su mi oči počele krvariti.
Pa morali su napisati 12 puta "državno sponzorirani napadi"da bi čitatelj u potpunosti stekao dojam ozbiljnosti tih državno sponzoriranih napada, uostalom pa bilo ih je 12. Da su napisali pet puta državno sponzorirani napadi, onda tebi nebi bilo jasno koliko je to opasno i rekao bi "piiih ne'š ti napada". Ovak kad ti napišu toliko puta da su se dešavali državno sponzorirani napati i odmah shvatiš u potpunosti ozbiljnost tih državno sponzoriranih napada i o odmah počneš spremati nužne flaširane gigabajte i konzerviranu struju da se opskrbiš u slučaju daljnih državno sponzoriranih napada.
To i mene zanima, kako su dokazali i gdje su ti dokazi da je neka država sponzorirala kibernetički napad?
Kako bi ameri rekli kad ih se pita za dokaze: "we believe that they..."