Treba izbaciti cjepivo protiv popularnih pjesmi.
Znanstvenici tvrde da se popularne pjesme šire mre
- poruka: 9
- |
- čitano: 6.909
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa izbačeno je, ne postoji.
I jednako su stetne za organizam, pogotovo mozak.
pa ne znam, ja volim slušati popularne pjesme. I to sve, od hrvatskih do stranih.
Istraživači su pročešljali popis tisuću s najviše preuzimanja pomoću open-source MySQL implementacije SQL-a.
Što znači ova rečenica?
Mogao si komotno izbaciti cijeli taj paragraf, smrdi na prepisivačinu bez razumijevanja
ove godine IG nobel je iznimno zanimljiv. čudi me da ovi nisu upali (ili jesu, kao nominirani, pa su popušili jer je bilo i glupljih "istraživanja").
Istraživači su pročešljali popis tisuću s najviše preuzimanja pomoću open-source MySQL implementacije SQL-a.
Što znači ova rečenica?
Mogao si komotno izbaciti cijeli taj paragraf, smrdi na prepisivačinu bez razumijevanja
Pročešljali popis 1000 najviše preuzetih pjesama, informacije se nalaze u vjerojatno javno dostupnoj bazi, za čitanje podataka u bazi koristi se SQL, sam SQL označava definiciju (programskog) jezika s pravilima pisanja, a njegovih implementacija je nekoliko, MS SQL, Oracle, postgre, ... ili open source MySQL (dakle kao recimo definicija DOCX dokumenta, može ga se napisati u Wordu ili primjerice open source rješenju Libre Office).
Što znači ova rečenica?
Pročešljali popis 1000 najviše preuzetih pjesama, informacije se nalaze u vjerojatno javno dostupnoj bazi, za čitanje podataka u bazi koristi se SQL, sam SQL označava definiciju (programskog) jezika s pravilima pisanja, a njegovih implementacija je nekoliko, MS SQL, Oracle, postgre, ... ili open source MySQL (dakle kao recimo definicija DOCX dokumenta, može ga se napisati u Wordu ili primjerice open source rješenju Libre Office).
Pitanje je bilo retoričko, svejedno hvala na trudu :)
Znam što je MySQL, ali mislim da navedena rečenica (niti paragraf) ne doprinose previše članku. Onaj tko zna što je MySQL, nije mu ovo bilo pretjerano informativno jer je svejedno kako su obradili podatek (MySQL/Excel/PowerBI), a tko ne zna, nije ni naučio ovime nego ostao više zbunjen