Uh, a ja baš otišao od njih jer im je usluga pala u podrum:
* mobilni internet više ne radi tamo gdje je radio pred 2 godine
* poslovni pretplatnici ne mogu dobiti račun online ("Znate, gospodine, to je nova aplikacija, nije još dodana ta funkcionalnost!" - logično pitanje bilo bi zašto su prelazili na novu aplikaciju ako funkcionalnosti nedostaju, a drugi problem je što je ta izjava dana pred 5 mjeseci i stanje se nije promijenilo.)
* primijetio sam da mi je na mobitelu signal sve češće loš
* proveo sam neko vrijeme na Lošinju i pišu mi ljudi da me ne mogu dobiti na mobitel jer "korisnik nije dostupan" - na mobitelu je signal normalne snage i kad ja nazovem sve je u redu; nazovem njihov help desk koji mi kaže da restartam mobitel pa da izvadim SIM karticu i ubacim je u drugi slot; ja glupan nasjeo pa pokušavam svašta dok mi žena nije rekla da je kod nje isto stanje (također je bila Telemach)
* kćeri došle poruke oko najave obnove tarife, ali umjesto razumljivog teksta, došle su s nekim developerskim skraćenim opisom (valjda je neko zaboravio staviti "HR-hr" u locale)
* obje kćeri ne znaju je li im tarifa automatski obnovljena ili nije - poruke za potvrdu obnove nisu došle, a kad traže stanje, kaže im da su u osnovnoj tarifi (dakle, prethodna nije obnovljena), ali istovremeno nedostaju novci za obnovljenu tarifu?!?!
Stoga sam ja otkazao sve pretplate kod nesposobnjakovića, uskoro ću i suprugu prebaciti, a kćeri još nagovaram.
Tako da, neka im njihovih 5G i 10 Giga (ne znam što bih s tim - skidao torrente u uredu?!), a neka im i njihov Eon (zar konvencionalna TV ne umire u odnosu na Netflixe i torrente?!) - ja sam otplovio od njih i svima koji razmišljaju da prijeđu k njima preporučam da DOBRO razmisle je li to pametno. Tvrtka je, čini se, trenutno u rasulu...