Na kojem lancu izdaju NFTove? Ethereum? Baš mi se plaćaju ogromni gas feejevi da bi imao HP NFT.
Hrvatska pošta izdaje NFT kriptomarku s motivom R
- poruka: 11
- |
- čitano: 22.140
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
wow koja sinergija svega... zapanjujuce... :O
Kao poštar, geek i fan (jedan od rijetkih očito) Mate Rimca podržavam, al kupit neću sigurno
Neznam zake nejdu na Tron mrežu,tam je fee praktički besplatan (ako zaključaš TRX).
Hahahahahah umirem :D zato i je RH u totalnom kxxcu i banani! Samo naprijed, za 10 godina nece vise nista normalnog biti! Bas mi je drago sto sam je napustio! hahhaha
da ali preko pošte jer se, kao introvert, srami izravnih kontakata.
Hahahahahah umirem :D zato i je RH u totalnom kxxcu i banani! Samo naprijed, za 10 godina nece vise nista normalnog biti! Bas mi je drago sto sam je napustio! hahhaha
Baš mi je drago što si je napustio!
Baš mi je drago što si je napustio!
Spakiraj se i ti prika, bit ce mnogima drago.
Ti si ocito jadan i vjerujes da ce ti tamo gdje jesi bit bolje. Znam ih puno koji su srali ovako i vidi vraga ponovo su tu u Hrvatskoj. Ali ovaj komentar nema ama bas nikakve veze sa ovom novom tehnologijom. Tako da ti je komentar,,,JADAN.
Kupio 12 maraka/NFT's i dobio:
2x Zlatnu seriju 1 (ID no's 2551 i 2700)
2x Srebrna seriju 2 (ID no's 5395 i 5576)
1x Broncanu seriju 3 (ID no 8168)
2x Siva serija 4 (ID no's 17020 i 17687)
5x Plavozelena serija 5 (ID no's 22967, 23632, 24441, 25966, 28981)
Nekoristeno/Neaktivirano.
Zainteresirani za kupnju - posaljite privatnu poruku.