Microsoft najavio poskupljenje paketa Microsoft 36

poruka: 8
|
čitano: 3.275
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft najavio poskupljenje paketa Microsoft 36".
10 godina

Eto, zato sam ja pobornik jednokratne trajne licence. Sve ovo što imaš na godišnjoj bazi i cloudu, podložno je ucjenama proizvođača/pružateljima usluga, bez obzira na njihovu dobru volju sve se vrti oko novca.

18 0 hvala 0
16 godina

-još par godina pa izbora neće biti.

-trenutno se vrti oko 10€/$ mjesec, godina 100.. dok se dodaje i win-os pa je par puta viša cijena, tj ovo je klasičan trgovački trik, podigneš pa sniziš-akcija.. tj za par godina će cijena biti za sve (cloud-pc..) oko te ciljane 10-mjesečno, dok os i mso idu na recimo pola-5 ali prvo skok da bi popust bio ''veći''.. od 22ge do 23će, dok je kranji rok plana 25ta.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

je, budućnost je u ucjenama i reketarenju (već sad se plaća za "bez oglasa"). dakle, ostajem na sedmici sve dok pokusni kunići s intaliranim 10 ltsc ne dojave da je sve halal & košer. mislim, čemu inače služe prijatelji? a propos oblaka, na mamu im se pretplatim, na proplanku, među jaglacima. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2021 15:21 (Ajar).
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
Re: Microsoft najavio poskupljenje paketa Microsof
Ajar kaže...

je, bdućnost je u ucjenama i reketarenju (već sad se plaća za "bez oglasa"). dakle, ostajem na sedmici sve dok pokusni kunići s intaliranim 10 ltsc ne dojave da je sve halal & košer. mislim, čemu inače služe prijatelji? a propos oblaka, na mamu im se pretplatim, na proplanku, među jaglacima. 

-sedmica je već mrtva.. mada je soft nepoderiv :)

-w10 radi, ne trebaš ltsc ... no ako te veseli, možeš. (razlika je 'samo' u tome što si miran do 21ve.. tj iduće godine je kraj, pa recimo da si zakasnio ako je to bila želja..

-zato izlazi w11.. (mada je w10 ''posljednji win''.. no nije posljednja EULA, pa ...) :)

-oblak? ... plaćat ćeš, kao što plaćaš npr parking, mada bi jednako moglo biti đabe... plaćaš parking, plaćaš pretplate za razne online usluge, internet i sl. .. pa ćeš tako i to, ne zato jer želiš, nego ili plaćaš ili nemaš, dok će ostalo kao xp-7 biti neupotrebljivo za bilo što povezano s recimo (the) mrežom (internet)... dok će naravno prastari soft jednako vječno raditi, kao tetris, civ2 i sl.

15 godina

Ja bih naplatio Windowse po vremenu u kojem je računalo uključeno :) pa da vidiš koliko bi se smanjio broj debilnih postova na društvenim mrežama...

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-sedmica je već mrtva.. mada je soft nepoderiv :)

-w10 radi, ne trebaš ltsc ... no ako te veseli, možeš. (razlika je 'samo' u tome što si miran do 21ve.. tj iduće godine je kraj, pa recimo da si zakasnio ako je to bila želja..

-zato izlazi w11.. (mada je w10 ''posljednji win''.. no nije posljednja EULA, pa ...) :)

-oblak? ... plaćat ćeš, kao što plaćaš npr parking, mada bi jednako moglo biti đabe... plaćaš parking, plaćaš pretplate za razne online usluge, internet i sl. .. pa ćeš tako i to, ne zato jer želiš, nego ili plaćaš ili nemaš, dok će ostalo kao xp-7 biti neupotrebljivo za bilo što povezano s recimo (the) mrežom (internet)... dok će naravno prastari soft jednako vječno raditi, kao tetris, civ2 i sl.

kad je ovak vruće, spreman sam platiti naoblaku, samo da malo ohane. i "malo vitra" (sjevernog). dva sata sam po ovom suncu na poligonu obavljao "radnje" motorom. tvrdo kuhan mozak z jajcima. mokar k'o župnik na dječjem igralištu. žasu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
16 godina

-zato treba nositi bijelo + suncobran .. vrhunac zenbudizma, ne pomaknuti ni nokat, smanjiti znojenje i svaki fizički napor..

-no ako si sado-mazo, možeš ko svaki pravi muškarac (s ili bez brkova) 'napraviti' svoj os, pravi, workstation, ne ove nove 'za djecu', nego pravi, od servera, to radi i nemaš besmislenih problema ili ovisnost o postojanju ltsb-a kojeg ms ukida-skraćuje-odbacuje (tj drži još za IoT ali ne više 10god nego do 5..).

17 godina
Zagnjidili su ga nepotrebim aplikacijama. Bilo bi dobro da si malo poslože pakete i usluge.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice