Bas me zanima hoce li Jassy poboljsati uvjete rada u skladistima, pa makar i potpunom automatizacijom/robotizacijom.
Ovo je Andy Jassy, čovjek koji je izašao iz Bezoso
- poruka: 6
- |
- čitano: 5.532
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ako bude sve automatizirano/robotizirano, što tu može biti loše od uvjeta za robota?
Najglasnija zamjerka Amazonu ide na racun nehumanih uvjeta rada u njihovim skladistima. Kako se sada vodstvo mijenja, a novi sef se (barem u medijima) cini naklonjeniji pravima ljudi, bit ce zanimljivo vidjeti hoce li se to odraziti na promjenu u skladistima.
Da se mene pita, ako su uvjeti nehumani, rjesenje je maknuti ljude sa poslova koji za njih nisu adekvatni - dakle automatizacija/robotizacija. No nekako ne vjerujem da je to ono sto su kriticari poslovne prakse imali na umu
Ili stvoriti humanije uvjete. Poslovi su adekvatni, uvjeti nisu. I to treba popraviti.
Bas me zanima hoce li Jassy poboljsati uvjete rada u skladistima, pa makar i potpunom automatizacijom/robotizacijom.
Bingo, poboljšati će uvjete ljudima tako da ih izbaci potpuno iz tih poslova
Neće, za razliku od LGBT prava, prava radnika više nisu cool, to je onako, više za 19 stoljeće