igraj, IGRAJ!
Pratite li Europsko nogometno prvenstvo?
- poruka: 12
- |
- čitano: 7.299
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Korona ubila žar.
Da je normalna situacija, danas bi trusio već 5. točenu u BBFu i vikao gazdi da mu kasni stream na projektoru.
Ovako, meh.
Jedva ću se natjerat naše pogledat, a kamoli ostale.
Kako sam zdravstveno doma u doglednom periodu jedino što mogu reč da mi je nakon 2 dana dosadio nogomet. Nekako igra se ko balerine... Jučer na 3 utakmice jedno 5 6 slobodnjaka sa 28 30m i sve reprezentacije isto neki nabacaji akcije umjesto da netko dođe i sutne tu loptu... Taj moderni nogomet ubiva svaku čar...
Obzirom na klimatološku situaciju pratim sve utakmice, do daljnjeg!
Idući vikend idem na daleki Hrvatski jug preko nekoliko dana, pa ću možda i tamo uspjeti ispratiti pokoju utakmicu.
U slučaju Hrvatske reprezentacije pratim sve, pa i utakmice u svakom slučaju!
Trudim se pogledati i što više drugih tekmi.
ajmo makedonci, sunce vam poljubim
edit: razočaranje za razoračanjem, više neću pratiti euro, samo se živciram
gustam u prirodi - u licima bez maski.
i nekako me zivo ziga za bogate balerine niska cela i loseg (glazbenog) ukusa
osim što me (zbog psa paničara) strah da debelo i nezasluženo preplaćene polupismene budale ne zabiju kakav gol (ili nedajbože pobijede) i krene pucnjava, kričanje i ini balkano-neandertalizmi (imam krasne susjede, da; iq kao u idiokraciji), predivno je to što u vrijeme utakm'ca vani i po dućanima nikoga (ima poneka sqaw, čak i dobra gdjegod) pa se sve da na miru obaviti.
Gledam sve tekme, al' sam ih malo koju ispratio do kraja. Krenem gledat jednu tekmu, probudim se kad ono već kraj druge tekme.
Dobar nogomet i zanimljiv taman tol'ko za ubit oko
Njemačka 20 minuta uništava portugal. CR7 zabije 3. gol u 2 utakmice. Hrvatska repka ima 1.
Ne, odjebo sam tu komercijalnu masineriju za manipulaciju masama
zašto ovaj euro nije preskočen ?
zašto se igra u 768 gradova ?
zašto nogometne velesile poput mađarske igraju u budimpešti ?