Koji bi BT zvučnik preporučili da je relativno mali (<1kg), a da obiluje basom? Npr. za vježbanje na otvorenom. Ovaj recenzirani ima bas, ali je previše glomazan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zvučnik <1kg teško da može obilovati basom. JBL Flip 5 (600g) ima impresivan zvuk za tak mali volumen i solidan bas.
Koji bi BT zvučnik preporučili da je relativno mali (<1kg), a da obiluje basom? Npr. za vježbanje na otvorenom. Ovaj recenzirani ima bas, ali je previše glomazan.
Idi na YT, copy-paste:
Soundcore motion+ review
Bio je u Svijet Medija za 640.
Odličan.
Težina 1kg.
Idi na YT, copy-paste:
Soundcore motion+ review
Bio je u Svijet Medija za 640.
Odličan.
Težina 1kg.
Kupio Soundcore motion+ neki dan nakon sta mi je krepao Jbl Charge 3 i prezadovoljan sam , pogotovo kada sam nastelao ekvilajzer po svom ukusu . Odlican zvucnik za rostilj i ribiciju te cu vjerovatno uzeti jos jedan da ih mogu upariti u stereo .
Btw - ako hoces bas imas i ANKER SoundCore Motion Boom (700kn svijet medija) koji bi trebao imati bolji bas ili probaj sa JBL (Charge 4 ili 5) samo pazi oba su mono zvucnici ali svi hvale odlican bas na njima.
izvršio sam uviđaj te proveo istražne radnje: bolje na pm nego u pm.