Za ne povjerovati!!!
Izdaja!!!!!
Za ne povjerovati!!!
Izdaja!!!!!
Jedini način da ova država napreduje je da se izbori održavaju svakih 6 mjeseci. To se može sada besplatno raditi online. Dakle bez ikakvih troškova a sve se može odraditi potpuno transparentno na blockchainu i uz pomoć mobitela. Dakle predlažem da izbori budu svakih 6 mjeseci. Ajmo referendum kritične mase građana. Ako to u Italiji nije problem gdje vlada pada svake Subote, ne vidim zašto bi bilo u HR. Sad pitajte političare jel im to odgovara? AHA HA HA HA.....Već znate odgovor. E to je skupo, nema infrastrukture, treba to razvijat, nije sigurno, krađa identiteta, imamo u planu u idućem mandatu... bla bla bla.... i tako prođe život u obećanjima i nadanju.
Spavas li mirno Dragane Petricu? :)
Taman kad si ih popljuvao na linkedinu oni odlucili tebi za inat potpisati. Bas su djubrad.
đabe kad u praksi ostaje sve isto
Uvijek ima mjesta napretku, novinari moraju pljuvati da ljudi klikaju na naslove, bolji je CPI. Nisam previše upoznat sa drugim državama, ali ne znam ima li ikoja država toliko olakšica i poticaja kao što mi imamo za firme koje su u početku, za mlade i za nezaposlene, samo su neki neupućeni ili previše ponosni da bi ih zatražili.
Spavas li mirno Dragane Petricu? :)
Taman kad si ih popljuvao na linkedinu oni odlucili tebi za inat potpisati. Bas su djubrad.
Šteta je već počinjena. Zakašnjelim pridruživanjem deklaraciji, a ne pravovremenim s ostalim zemljama EU-a demostrirana je potpuna nezainteresiranost za startupe i tech sektor u cjelini. Da nije bilo pritiska velikana IT-ja na fejsu (a možda i tog mojeg na Linkedinu), bolio bi ih kitonž i dalje...